Торино - Милан: Росонерите ще победят


Н. Гавазов

Торино - Милан: Росонерите ще победят

Торино - Милан
Стадион: "Олимпико", Торино
Дата: 09.12.2012г.
Час: 16:00
Съдия: Андреа Ромео

Торино посреща Милан седмица след поражението в дербито с Ювентус. Единственото, с което „биковете" могат да се гордеят в този мач е това, че накараха „бианконерите" да играят с четирима защитника заради схемата си 4-2-4, която в хода на срещите придобива най-причудливи форми. Червеният картон на Камил Глик в 36-та минута предреши всичко в този мач и след почивката хората на Вентура допуснаха три гола. Поражението с 0:3 означаваше, че Торино успя да спечели само 5 точки в последните си пет мача, което е малко, но отчитайки класата на съперниците - Наполи, Рома, Фиорентина и Ювентус, резултатите не са толкова лоши. Торинци се намират на 14-то място на 3 точки от опасната зона.

В средата на седмицата Милан претърпя домакинска загуба от Зенит в нищо не значещ мач от Шампионска лига. В Италия обаче възприеха болезнено поражението на „росонерите", което е първо от 11 ноември насам. За това време Милан подобри съществено положението си в таблицата за класиране на Серия А и след две поредни победи над Ювентус и Катания, и равенство в Неапол, хората на Масимилиано Алегри се изкачиха на седмо място в подреждането.

Домакините са без Бакич и Сучио, които са в лазарета и Глик, който изтърпява наказание. Родригес и Де Чезаре са в конкуренция да заместят дисквалифицирания футболист. В останалите постове Вентура няма да предприема никакви промени от последния мач с Ювентус, схемата на игра ще е 4-4-2, която в хода на срещата ще придобие други форми: от 4-2-4 до 4-1-2-3.

Лазаретът на Милан винаги е пълен. Там в момента се намират Пато, Мунтари, Бонера, Траоре и Дидак. Боатенг е наказан. Мексес, Антонини и Абате работеха цяла седмица по отделна програма и тримата са готови за утрешния сблъсък. Относно Монтоливо, там нещата все още не са ясни, вероятно Рикардо ще пътува до Торино, но едва ли ще започне като титуляр. Заради наказанието на Боатенг атакуващият тризъбец ще е съставен от Ел Шаарави, Робиньо и Къркич, а това означава, че Емануелсон ще действа в халфовата линия.

- Милан е един от най-резултатните гости в Серия А: в 8 от последните 9 гостувания на „росонерите" бяха отбелязани над 2.5 гола.
- Милан е непобеден в последните си 9 мача срещу Торино във всички състезания.
- Милан вкара най-малко 2 гола в последните си 4 двубоя в Серия А.

И в двата отбора липсват ключови футболисти. За домакините това е човек от защитата, а за гостите изпълнител в средата на терена. Вероятно поради това ще станем свидетели на малко повече дълги топки към нападателите от страна на „росонерите" от колкото обикновено го правят миланци, което означава, че хората на Вентура трябва да бъдат много внимателни в половината на гостите - губейки топката там, те могат да станат жертва на някоя контраатака. Класата на Милан, доброто настроение сред хората на Алегри и нека не изключим поредното посещение на Берлускони на базата в Миланело, което този петък завърши със съвместен обяд с играчите - всичко това ни дава основание да предположим, че „росонерите" ще надделеят над своя съперник.

Прогноза за: Торино - Милан 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Торино:

11 ноември Торино - Болоня 1:0 (Серия А)
19 ноември Рома - Торино 2:0 (Серия А)
25 ноември Торино - Фиорентина 2:2 (Серия А)
28 ноември Сиена - Торино 2:0 (Купа на Италия)
01 декември Ювентус - Торино 3:0 (Серия А)

Милан:

17 ноември Наполи - Милан 2:2 (Серия А)
21 ноември Андерлехт - Милан 1:3 (Шампионска лига)
25 ноември Милан - Ювентус 1:0 (Серия А)
30 ноември Катаня - Милан 1:3 (Серия А)
04 декември Милан - Зенит 0:1 (Шампионска лига)

Досегашни срещи:

Торино - Милан

143 срещи
37 победи за Торино
50 равенства
56 победи за Милан
Голова Разлика: 217:154 за Милан

Коефициенти от bet365:
Торино - 3.60
Равен - 3.25
Милан - 2.10

Коефициенти от Offsidebet:
Торино - 3.40
Равен - 3.20
Милан - 2.15

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
155