Анонс на 16 кръг на Серия А - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 16 кръг на Серия А - срещите в неделя

Каляри - Киево
Стадион: "Ис Аренас", Сант'Елена
Дата: 09.12.2012г.
Час: 16:00
Съдия: Кармине Русо

Каляри е без победа в последните си пет мача и за това време сардинци спечелиха само две точки. Длъжни сме да споменем обаче, че графикът тима воден от Иво Пулга беше много труден - гостувания на Фиорентина, Интер и Удинезе, както и домакинство на Наполи. Така или иначе отборът се смъкна на 13-то място в класирането на 4 точки от опасната зона.

Киево се измъкна от зоната на изпадащите след впечатляваща победа като гост на Дженоа през миналия уикенд. По този начин „летящите магарета" се доближиха на точка от утрешния си съперник, спечелвайки 4 точки в последните си четири мача.

Пинила е контузен от домакините, а Десена и Екдал са наказани. Вероятно Найнголан ще бъде върнат обратно в средата на терена, където Касарини също ще получи шанс за изява. Косу ще играе ролята на трекуартист, а при схема на игра 4-3-1-2 Нене и Сау ще водят атаката.

Гостите са с по-големи кадрови проблеми. В лазарета се намират Лучано, Васек, Фрей, Москлардели и Виоти. Андреоли е наказан и ще бъде заменен от Сезар, който заедно с Дайнели ще играе в защита. Хетемаж ще застане зад двамата нападатели, което ще изпрати Ригони и Тереау на пейката. Схема на игра 4-3-1-2.

Важен мач за двата отбора и загубата на точки ще означава приближаване към опасната зона. Вероятно ще станем свидетели на повече отбранителен футбол, с малко положения за гол.

Прогноза за: Каляри - Киево 1:0

Коефициенти от bet365:
Каляри - 1.85
Равен - 3.30
Киево - 4.50

Коефициенти от Offsidebet:
Каляри - 1.85
Равен - 3.30
Киево - 4.33

 


Сиена - Катаня
Стадион: "Монтепаски Арена", Сиена
Дата: 09.12.2012г.
Час: 16:00
Съдия: Даниеле Довери

Сиена сложи край на серията си от 8 спечелени точки в 4 мача с домакинската загуба срещу Рома и в момента тосканци са предпоследни в класирането с 11 точки в своя актив - с три под чертата.

Катания претърпя две поредни поражения - в дербито в Палермо и у дома си срещу Милан. „Слоновете" остават на комфортното десето място в класирането, но евентуален неуспех утре вероятно ще ги изхвърли от топ 10, оставяйки ги все така далече от опасната зона.

Анджело и Кампаноло са контузени от домакините, а Белмонте, Витиело и Терци са наказани. Косми няма да промени тактическата постройка и ще заложи на 3- 4-2-1 с Калайо отпред, подкрепян от Вилиани и Розина.

Безпокойството в лагера на гостите от кадровите проблеми е по-голямо, защото треньорът Маран няма да може да разчита на цели осем човека. В лазарета са Иско, Споли, Скиача, Ричиути, Потенца и Биадджанти, а Бариентос и Белучи са наказани. Легроталие и Фернандес ще оформят двойката централни защитници, а Салифу ще отиде на десния край на полузащитата. Схемата на игра ще е 4-3-3, на моменти и 4-5-1 с Бергесио отпред.

Формата на Катания е лоша и вероятно Сиена ще се възползва от това, опитвайки се с една победа да се измъкне от опасната зона. Очакванията са домакините да натиснат от самото начало и да доминират през целия мач.

Прогноза за: Сиена - Катания 3:1

Коефициенти от bet365:
Сиена - 2.30
Равен - 3.10
Катаня - 3.30

Коефициенти от Offsidebet:
Сиена - 2.35
Равен - 3.00
Катаня - 3.20

 


Пескара - Дженоа
Стадион: "Адриатико", Пескара
Дата: 09.12.2012г.
Час: 16:00
Съдия: Доменико Чели

Пескара беше сочен преди началото на сезона за един от сигурните изпадащи от елите, поради това няма нищо изненадващо, че новаците са в серия от четири поредни поражения. Не се отрази положително и замяната на Стропа с Бергоди - под ръководството на новия треньор Пескара загуби два мача и отбора се намира на последно в групата на три точки от спасителния бряг.

Дженоа грабна три точки преди два кръга, но „грифоните" са в подобно отчайващо положение и също се намират в зоната на изпадащите, с един пункт пред утрешния си противник.

Бласи, Савеноли и Колучи са контузени от домакините, а Бокети е наказан. Добрата новина е, че Балцано се завръща в строя. Бергоди вероятно ще използва отново схема 3-5-1-1 с Абрускато начело на атаката и Вайс, който ще го подкрепя.

Лазаретът на гостите е пълен - там са Анселмо, Жоргуера, Феронети, Антонели, Пискитела и Бово. Делнери ще промени схемата на игра - на заниманията на тима през седмицата специалистът използваше постройка 4-1-4-1 и вероятно утре Дженоа ще излезе с тази схема. Това означава, че Сиймор ще играе пред защитата, осигурявайки по-голям баланс в средата на терена. Атаката ще се води от Бориело.

Това ще е битка между два отбора, борещи се за своето оцеляване. Поражението може да има огромни последици за потърпевшия и очакванията са за много оспорван мач, в който домакините имат известно предимство заради по-дългата си скамейка и подкрепата на трибуните.

Прогноза за: Пескара - Дженоа 2:1


Коефициенти от bet365:
Пескара - 3.00
Равен - 3.20
Дженоа - 2.40

Коефициенти от Offsidebet:
Пескара - 2.90
Равен - 3.15
Дженоа - 2.45

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
137