Ювентус - Торино: Класата е на страната на бианконерите


Н. Гавазов

Ювентус - Торино: Класата е на страната на бианконерите

Ювентус - Торино
Стадион: "Ювентус Арена", Торино
Дата: 01.12.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Джанлука Роки

Ювентус и Торино за първи път от 2009 година ще се изправят един срещу друг в едно от многобройните италиански дербита - Дерби дела Моле. „Бианконерите" разгромиха Челси с 3:0 в средата на миналата седмица и очакванията бяха за един приятен уикенд в Милано, но голът на Робиньо се оказа единствен в мача и така Ювентус претърпя второ поражение през сезона, което означаваше, че шампионите са спечелили само четири точки в последните си четири мача. Само благодарение на грешките на конкурентите торинци продължават да бъдат първи с две точки пред втория Наполи.

Миналият кръг Торино прекъсна серията от пет поредни победи на Фиорентина и дори „биковете" направиха така, че „виолетовите" да бъдат догонващи в резултата. Равенството срещу тосканци затвърди мнението на специалистите, че новаците се намират в добра форма в последнитес и няколко мача - по-рано хората на Вентура завършиха наравно при гостуванията си на Лацио и Наполи и победиха Болоня, а поражението от Рома дойде в заключителните минути на мача в столицата. Въпреки това Торино е само на четири точки от опасната зона, което означава, че „биковете" няма как да бъдат спокойни.

Джорджо Киелини и Стефан Лихтщайнер от Ювентус се завръщат в строя и ще трябва да заменят неубедително представящите се Асамоа и Исла. Отсъстващи са Артуро Видал и Мартин Касерас.Вероятно Погба ще играе вместо чилиеца, а това означава, че французина ще си взаимодейства с Пирло. Куялиарела ще започне от пейката, а схемата на игра на Ювентус ще е 3-5-2.

Вивес, Бакич и Сичиу се намират в лазарета на Торино, но Вентура има варианти. В средата на терена ще постави Гаци и Баша, а в сърцето на отбраната Огбоня и Глик. Схемата на игра ще е 4-4-2, но не е изключено в хода на мача Сантана да се изтегли по назад и „биковете" на моменти да играят при формация с петима защитника. Тогава един от нападателите ще бъде принуден също да се връща назад, за да помага на полузащитата.

Мачът вероятно ще премине при високо темпо на игра и ожесточени битки по фланговете. Ювентус ще се опита да установи контрол от самото начало на срещата, докато Торино ще разчита да неутрализира противника по фланговете и при овладяване на топката да контраатакува. Класата, опитът и подкрепата на трибуните са на страната на „бианконерите", което ги прави фаворит за победата.

Прогноза за: Ювентус - Торино 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Ювентус:

07 ноември Ювентус - Нордселанд 4:0 (Шампионска лига)
10 ноември Пескара - Ювентус 1:6 (Серия А)
17 ноември Ювентус - Лацио 0:0 (Серия А)
20 ноември Ювентус - Челси 3:0 (Шампионска лига)
25 ноември Милан - Ювентус 1:0 (Серия А)

Торино:

04 ноември Наполи - Торино 1:1 (Серия А)
11 ноември Торино - Болоня 1:0 (Серия А)
19 ноември Рома - Торино 2:0 (Серия А)
25 ноември Торино - Фиорентина 2:2 (Серия А)
28 ноември Сиена - Торино 2:0 (Купа на Италия)

Досегашни срещи:

Ювентус - Торино

225 срещи
91 победи за Ювентус
62 равенства
72 победи за Торино
Голова Разлика: 341:309 за Ювентус

Коефициенти от bet365:
Ювентус - 1.33
Равен - 5.00
Торино - 9.00

Коефициенти от Offsidebet:
Ювентус - 1.36
Равен - 4.50
Торино - 8.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
141