Катания - Милан: Берлускони отново ще помогне


Н. Гавазов

Катания - Милан: Берлускони отново ще помогне

Катания - Милан
Стадион: "Анджело Масимино", Катаня
Дата: 30.11.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Даниеле Орсато

Катания ще посрещне Милан в мач от 15-я кръг на Серия А по-малко от седмица след загубата си в сицилианското дерби, което е един от принципните мачове за „слоновете" през сезона. Хората на Маран се надяваха да запишат на „Барбера" първа победа като гост през сегашната си кампания, но вместо това получиха удар, от който се възстановят през последните няколко дни - в емоционален и физически план. И ето, че сега в Сицилия пристига Милан, срещу който Катания все още няма успех у дома си. Какъв по-добър лек от това да победиш шампиона!

Слуховете за смъртта на „росонерите" се оказаха силно преувеличени. Отборът на Масимилиано Алегри не само прекрати падането си в турнирната таблица, но и нанесе сензационно поражение на Ювентус на „Сан Сиро". Впрочем, това беше една от онези победи, за които казваме, че са треньорски. Сега обаче на Милан предстои отново тежко изпитание в слънчева Сицилия, защото по принцип животът на гостуващите отбори тук е тежък, освен това „росонерите" се намират в серия от пет поредни мача без победа навън. В последно време на базата на Милан започна да се появява Силвио Берлускони, който заради големите си политически дела преди нямаше време за това. Босът за трети път от началото на сезона пристигна в Миланело за да повдигне духа на отбора. Ефектът от визитите на бившия премиер-министър на Италия е осезаем: равенство в Неапол и победа над Ювентус.

Катания не се намира в оптимално морално и кадрово състояние в момента - загубено е сицилианското дерби, контузени са петима футболисти, сред които Иско и Биаджанти, а Алехандро Гомес и Никола Споли са наказани.

За Сицилия няма да пътуват наказания Йепес, който едва не удари Джовинко миналата седмица. В лазарета остават Пато, Мунтари, Месба, Антонини, Траоре, Дидак, Абате и Бонера.

Мачът тази вечер е повече от любопитен. От една страна Милан все още няма загуба на „Масимино" и по традиция „росонерите" се справят добре тук. От друга страна обаче, Катания след Фиорентина е най-добрият домакин в Серия А през настоящия сезон. Сицилианци имат пет победи, едно равенство с Наполи и спорна загуба от Ювентус. В същото време не бива да забравяме вчерашното посещение на Берлускони. Колегите от Италия съобщават, че Силвио лично се е здрависал с Ел Шаарави и около минутка насаме е поприказвал с нападателя. По всичко изглежда, че тези посещения на президента мотивират тима. Когато поставим всичко гореизложено на масата и сравним нещата, шансовете за успех клонят към Милан. Именно това се очаква от „росонерите" тази вечер - победа.

Прогноза за: Катания - Милан 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Катаня:

31 октомври Удинезе - Катания 2:2 (Серия А)
04 ноември Катания - Лацио 4:0 (Серия А)
10 ноември Каляри - Катания 0:0 (Серия А)
18 ноември Катания - Киево 2:1 (Серия А)
24 ноември Палермо - Катания 3:1 (Серия А)

Милан:

06 ноември Милан - Малага 1:1 (Шампионска лига)
11 ноември Милан - Фиорентина 1:3 (Серия А)
17 ноември Наполи - Милан 2:2 (Серия А)
21 ноември Андерлехт - Милан 1:3 (Шампионска лига)
25 ноември Милан - Ювентус 1:0 (Серия А)

Досегашни срещи:

Катаня - Милан

32 срещи
3 победи за Катания
13 равенства
16 победи за Милан
Голова Разлика: 60:24 за Милан

Коефициенти от bet365:
Катания - 3.10
Равен - 3.40
Милан - 2.25

Коефициенти от Offsidebet:
Катания -
Равен -
Милан -

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
133