Парма - Интер: Нерадзурите ще се доближат до шампиона


Н. Гавазов

Парма - Интер: Нерадзурите ще се доближат до шампиона

Парма - Интер
Стадион: "Енио Тардини", Парма
Дата: 26.11.2012г.
Час: 22:00
Съдия: Лука Банти

Парма спечели само две точки в последните си три мача, но в миналия кръг „дуковете" записаха трети положителен резултат от началото на сезона като гости, който засега ги остава в първата половина на таблицата за класиране. Благоприятната тенденция в представянето на Парма от началото на кампанията е, че хората на Донадони все още нямат загуба на „Енио Тардини" и заедно с Наполи и Фиорентина са единственият отбор с подобно постижение.

Интер загуби пет точки в последните си две срещи и по такъв начин „нерадзурите" не успяха да се възползват от грешните стъпки на лидера Ювентус. Ако поражението в Бергамо може да има някакво обяснение, въпреки че от шест гостувания Интер записа шест победи преди този мач, то все още си остава загадка равенството срещу Каляри в Милано, при това домакините бяха догонващи в резултата.

Парма е без контузения Галопа и наказания Пароло, което означава, че Мусачи ще получи шанс да играе. Биябияни, който е свързван с трансфер в Милан ще подкрепи Амаури отпред, а Гоби и Маркиони ще са по крилата.

За Интер няма да играят контузените Мудингай, Гуарин, Оби, Киву и Станкович, а наказани са Касано и Гаргано. Коутиньо вероятно ще осъществи връзката между полузащитата и нападението при схема 3-4-1-2, а Санети и Камбиасо ще играят в средата на терена.

Очертава се интересен двубой на „Енио Тардини". Парма играе много добре срещу големите отбори, разчитайки на контраатаката и след това на умело пазене на резултата, докато Интер се представя успешно навън. Последният неуспех на „нерадзурите" най-вероятно е свързан с умора в играчите, но през миналата седмица Страмачони пусна резервите срещу Рубин, така че миланци ще са отпочинали тази вечер. Тук ще добавим и мотивацията на играчите на Интер, които получават втори шанс да се приближат плътно до Ювентус след снощната загуба на шампиона. А всичко това предполага успех за гостите.

Прогноза за: Парма - Интер 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Парма:

28 октомври Торино - Парма 1:3 (Серия А)
31 октомври Парма - Рома 3:2 (Серия А)
04 ноември Пескара - Парма 2:0 (Серия А)
11 ноември Парма - Сиена 0:0 (Серия А)
18 ноември Удинезе - Парма 2:2 (Серия А)

Интер:

03 ноември Ювентус - Интер 1:3 (Серия А)
08 ноември Партизан - Интер 1:3 (Лига Европа)
11 ноември Аталанта - Интер 3:2 (Серия А)
18 ноември Интер - Каляри 2:2 (Серия А)
22 ноември Рубин Казан - Интер 3:0 (Лига Европа)

Досегашни срещи:

Парма - Интер

44 срещи
13 победи за Парма
13 равенства
18 победи за Интер
Голова Разлика: 63:52 за Интер

Коефициенти от bet365:
Парма - 2.80
Равен - 3.25
Интер - 2.50

Коефициенти от Offsidebet:
Парма - 2.75
Равен - 3.10
Интер - 2.60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
203