Бащата на Снайдер: Радваме се, че Интер обясни какво става с Уесли


Н. Гавазов

Бащата на Снайдер: Радваме се, че Интер обясни какво става с Уесли

Бари, бащата на полузащитника на Интер Уесли Снайдер коментира думите на спортният директор на „нерадзурите" Марко Бранка, който заяви, че футболистът трябва да приеме предложението на клубните босове за намаляване на заплата си, ако иска да остане в отбора.

Холандският национал получава по 6 милиона евро на година, но по всичко изглежда, че е изпаднал в немилост на „Джузепе Меаца", тъй като ръководството на Интер му забрани да използва за общуване една от социалните мрежи, а освен това не влиза в сметките на Страмачони, въпреки че се възстанови от контузията.

Днес Марко Бранка заяви за Sky Italia, че Снайдер е длъжен да намали заплатата си, ако иска да играе в Интер. Последва незабавната реакция на бащата на футболиста.

„Ние никого не принуждаваме. Радваме се, че Интер най-накрая обясни какво става. Това продължава вече няколко седмици, но сега вече знаем, къде Интер хвърля своите сили. Надяваме се, че в близко време всичко ще се реши, но така или иначе, Уесли има още две години до края на своя договор", заяви Бари за Voetbal International.

 

  Сподели
86