Интер - Каляри: Гостите ще затруднят нерадзурите


Н. Гавазов

Интер - Каляри: Гостите ще затруднят нерадзурите

Интер - Каляри
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 18.11.2012г.
Час: 16:00
Съдия: Пиеро Джакомели


Интер изтрезня бързо след великолепната си игра на „Ювентус Арена". Отборът на Страмачони отново се отдалечи от „бинаконерите" след като не успя да даде най-доброто от себе си в Бергамо. Мачът впрочем показа, колко важни за „нерадзурите" са Еанокия и Самуел. Първият не се слави със стабилност, но без него защитата на Интер се превърна в разграден двор. Силвестре има афинитет към атаката и може да вкара най-малко пет гола за един сезон, но именно в отбрана играта му куца и не е ясно по какъв начин ще го използва Страмачони до края на сезона. Добрата новина за Интер е, че тази вечер Ювентус загуби точки и това е отлична възможност отново да бъде наближен лидера, ако разбира се торинци победят утрешния си съперник.

Каляри започна ужасяващо сезона и мнозина го определиха като сигурен кандидат за изпадане, но след това сардинците постигнаха четири впечатляващи победи, които ги изкачиха в средата на таблицата, далече от опасната зона. Изтрезняването при тях дойде във Флоренция, където хората на Пулга бяха пометени от своя противник, а в миналия кръг Катания си тръгна с точката от Сардиния. Засега обаче Каляри не е подложен на натиск и обстановката около отбора е добра, особено след като градските власти разрешиха да бъде използван пълноценно целият капацитет на домашния стадион, което означава и по-голяма подкрепа от своите фенове.

За този мач лазаретът на Интер остава пълен. Там са Самуел, Мудингай, Коутиньо, Гуарин, Ранокия, Марига, Оби, Киву и Станкович. Снайдер вече тренира с отбора, но холандеца няма да може да помогне на своите. Провалът в Бергамо ще накара Страмачони да се върне към схема на игра с четирима защитника, най-вече заради отсъствието на Самуел. Това означава, че Силвестре ще бъде пратен в средата на отбраната, а Наготомо на нейния фланг.

Ситуацията при гостите е на обратния полюс, тъй като Пулга разполага с всички свои футболисти и „проблема" пред треньора ще бъде, на кого да се довери. Досена и Екдал се борят за място в средата на терена, където Конти и Найнголан ще започнат като титуляри. При тактическа постройка 4-3-1-2, Сау и Пиниля ще водят атаката, а Косу ще ги подкрепя. Нене също може да започне в предни позиции, но това ще е личен избор на наставника на Каляри.

Предположенията са, че двата отбора ще се хвърлят в атаки от самото начало на срещата. Амбициите на домакините са разбираеми, а относно Каляри, при Пулга този тим се промени много и независимо къде играят, сардинците демонстрират открит и бръз футбол. Фаворит за спечелването на трите точки е Интер, но Каляри може да се превърне в опасно препятствие за миланци, отчитайки отсъстващите футболисти в състава на Страмачони. Поради тази причина, няма да бъде никаква изненада, ако утрешните съперници не успеят да се победят.

Прогноза за: Интер - Каляри 2:1

 

Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

28 октомври Болоня - Интер 1:3 (Серия А)
31 октомври Интер - Сампдория 3:2 (Серия А)
03 ноември Ювентус - Интер 1:3 (Серия А)
08 ноември Партизан - Интер 1:3 (Лига Европа)
11 ноември Аталанта - Интер 3:2 (Серия А)

Каляри:

21 октомври Каляри - Болоня 1:0 (Серия А)
28 октомври Сампдория - Каляри 0:1 (Серия А)
31 октомври Каляри - Сиена 4:2 (Серия А)
04 ноември Фиорентина - Каляри 4:1 (Серия А)
10 ноември Каляри - Катаня 0:0 (Серия А)

Досегашни срещи:

Интер - Каляри

70 срещи
34 победи за Интер
25 равенства
11 победи за Каляри
Голова Разлика: 117:67 за Интер

Коефициенти от bet365:
Интер - 1.57
Равен - 3.80
Каляри - 6.00

Коефициенти от Offsidebet:
Интер - 1.55
Равен - 3.75
Каляри - 6.25

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
196