Наполи - Милан: Домакините ще създадат много проблеми на гостите


Н. Гавазов

Наполи - Милан: Домакините ще създадат много проблеми на гостите

Наполи - Милан
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 17.11.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Мауро Бергонци

Наполи ще посрещне Милан в добро настроение, защото хората на Мадзари постигнаха две поредни победи - срещу Днепър в Лига Европа и при гостуването си на Дженоа в Серия А, като и в двата мача „партенопеите" показаха воля за победа, обръщайки резултата в своя полза, след като преди това бяха на губещата страна. Грешните стъпки на Интер и Ювентус запазиха живи мечтите на Наполи за титлата и сега отбора се намира на пет точки от лидера в класирането и на една от „нерадзурите", но неаполитанците ще трябва да се обръщат и назад, защото Фиорентина е много близо.

Милан преживява много тежък период и това беше потвърдено на днешната среща на Силвио Берлускони с играчите и треньорския щаб на базата в Миланело. Босът предупреди и феновете, че след 26 добри години, сега всички трябва да бъдат по-търпеливи. През миналата седмица „росонерите" играха два мача и не успяха да постигнат победи, а домакинското поражение от Фиорентина ги изпрати на 13-то място в таблицата за класиране само на 5 точки от зоната на изпадащите - ситуация, която и най-големите песимисти не биха могли да си представят.

Валон Бехрами няма да може да вземе участие в двубоя поради контузия. Състоянието на Пандев остава под съмнение, но най-вероятно македонеца ще започне мача от пейката, което означава, че Инсине ще води атаката с Кавани. Джемаил ще заеме мястото на Бехрами в средата на терена, Досена и Зунига са в конкуренция за левия фланг. В останалите линии не се очакват промени.

Милан пристига с пълен лазарет. Контузени са Месба, Мунтари, Абате, Бонера, Антонини, Шрасер и Дидак. Пато се завърна в строя но за всички е ясно, че бразилеца е далече от своята форма, което означава, че Ел Шаарави ще започне титуляр в атаката. Не е ясно схемата на игра, която ще избере Алегри. Тя може да бъде 4-3-3 с Емануелсон в средата на терена или 4-2-3-1 с Къркич в ролята на трекуартист.

Тежък мач очаква „росонерите", които от самото начало ще бъдат подложени на натиск от страна на домакините. Най-уязвими ще са крилата на гостите, което означава, че Констант и Де Шилио ще изнесат основната тежест срещу нападателите на противника. Милан не е отбор, който ще мине в глуха защитата, със сигурност вицешампионите ще търсят гола и Ел Шаарави не е изключено да вкара, но повече проблеми ще има защитата на гостите.

Прогноза: Наполи - Милан 2:1

Последни 5 изиграни срещи:
Наполи:
28 октомври Наполи - Киево 1:0 (Серия А)
31 октомври Аталанта - Наполи 1:0 (Серия А)
04 ноември Наполи - Торино 1:1 (Серия А)
08 ноември Наполи - Днепър 4:2 (Лига Европа)
11 ноември Дженоа - Наполи 2:4 (Серия А)


Милан:
27 октомври Милан - Дженоа 1:0 (Серия А)
30 октомври Палермо - Милан 2:2 (Серия А)
03 ноември Милан - Киево 5:1 (Серия А)
06 ноември Милан - Малага 1:1 (Шампионска лига)
11 ноември Милан - Фиорентина 1:3 (Серия А)

Досегашни срещи:
Наполи - Милан
130 срещи
33 победи за Наполи
42 равенства
55 победи за Милан
Голова Разлика: 192:136 за Милан

Коефициенти от bet365:
Наполи - 1.83
Равен - 3.50
Милан - 4.20

Коефициенти от Offsidebet:
Наполи - 1.85
Равен - 3.40
Милан - 4.20

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
146