Милан - Киево: Гладните за точки домакини ще победят


Н. Гавазов

Милан - Киево: Гладните за точки домакини ще победят

Милан - Киево
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 03.11.2012г.
Час: 19:00
Съдия: Пиеро Джакомели

Милан продължава да се потапя с главата надолу в проблеми и съмнения, преминаващи през тръни и високи резултати. Лъчът на надеждата се явява талантливият нападател Стефан Ел-Шаарави. „Фараонът" със своите седем гола оглавява списъка на най-добрите голмайстори в Италия. За него би било по-добре да има до себе си опитен колега, който да помага на Стефан с опит и съвети. Но Златан е в ПСЖ, а Пато неотдавна се възстанови от поредната си травма, но е трудно да си представим докога Алешандре ще издържи и няма да влезе отново в лазарета (дано никога не му се случва). Боатенг и Пацини изглежда още си мислят, че летния сезон не е свършил, така че очевидно Милан ще продължава да разчита на младия си нападател. Именно той спаси тима си в Палермо и отбеляза победния гол срещу Дженоа. Последните положителни резултати изкачиха Милан на 12-то място в класирането с 11 точки от десет мача.

Киево редува домакински победи със загуби навън, което никак не е зле за отбор, който няма европейски амбиции и единствената му цел е да запази мястото си в италианския елит. През седмицата „летящите магарета" хвърлиха много сили за победата с 2:0 над десетимата от Пескара и двата късни гола означават, че веронци ще пътуват до „Сан Сиро" необременени от натиск, но няма и как да бъдат спокойни гостите, защото въпреки добрата си позиция, само две точки ги делят от опасната зона.

От Милан няма да играят контузените Месба, Антонини, Щрасер и Дидак. Робиньо, Де Шилио и Боатенг излекуваха травмите и вече тренират с отбора. Алегри може да остави схемата 3-5-2, което означава, че Къркич или Ел-Шаарави ще подкрепят Пато, но по-вероятно е Алегри да използва постройка 4-2-3-1.

Сардо, Палоши, Скуизи и Сесар за контузени от гостите. Корини ще запази постройката 4-3-3, с която победи Пескара, но може би Ригони ще започне в средата на терена, а Хатемаж да отиде на пейката. Ди Микеле също ще започне от пейката.

Милан изглежда прекалено гладен за точки, така че домакините вероятно ще се опитат от самото начало да притиснат съперника си и да установят надмощие в мача. Една победа ще придвижи „росонерите" нагоре в таблицата за класиране и ще е добре дошла преди срещата с Малага от Шампионската лига. По-вероятно е Милан да победи коравия си съперник, отколкото да загуби точки.

Прогноза: Милан - Киево 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Милан:

07 октомври Милан - Интер 0:1 (Серия А)
20 октомври Лацио - Милан 3:2 (Серия А)
24 октомври Малага - Милан 1:0 (Шампионска лига)
27 октомври Милан - Дженоа 1:0 (Серия А)
30 октомври Палермо - Милан 2:2 (Серия А)

Киево:

06 октомври Киево - Сампдория 2:1 (Серия А)
13 октомври Киево - Белинзона 2:1 (Приятелска среща)
21 октомври Киево - Фиорентина 1:1 (Серия А)
28 октомври Наполи - Киево 1:0 (Серия А)
31 октомври Киево - Пескара 2:0 (Серия А)

Досегашни срещи:

Милан - Киево

20 срещи
15 победи за Милан
3 равенства
2 победи за Киево
Голова Разлика: 36:15 за Милан

Коефициенти от bet365:
Милан - 1.44
Равен - 4.33
Киево - 7.00

Коефициенти от Offsidebet:
Милан - 1.47
Равен - 3.75
Киево - 7.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
131