Райола: Платини е шеф на мафията, а Блатер - луд диктатор!


Н. Гавазов

Райола: Платини е шеф на мафията, а Блатер - луд диктатор!

Представителят на Златан Ибрахимович обвини Мишел Платини, че е шеф на футболната мафия, а Сеп Блатер - луд диктатор. Според агент Мино Райола, двамата ръководители оглавят две от най-големите престъпни организации в света, които отдавна са загубили доверието на почтените хора.

„Това са едно и също лайно, те са тайни организации също като мафията", заяви Райола за вчерашния брой на SPORT-Expressen.

„Сеп Блатер е луд диктатор! Те смятат, че катарските собственици нямат право да спонсорират ПСЖ, но нека да ми кажат, каква е разликата от спонсорите на Шампионската лига? Те трябва да правят това, което проповядват, а не да говорят, а след това да вършат друго", каза още агентът.

„Последното ми съобщение към шефа на мафията Платини е следното: да спре да критикува моите играчи и да отива в ада. Той критикува ПСЖ и заплатите, но тези пари отиват в УЕФА. Нали така? А тези негови приказки само показват до каква степен е некомпетентен Платини. Той не е правил нищо важно за футбола. Ако той имаше малко повече смелост, щеше да промени европейската футболна централа", продължава Райола.

Агентът на Ибрахимович разкри и как той вижда стойността на „Златната топка".

„Ако Златан не спечели "Златната топка", това само ще засили изграденото впечатление, че вотът се манипулира. Призът ще бъде приеман сериозно, само ако най-добрият играч печели. От години най-добрият футболист в света е Ибрахимович", завършва италианецът.

 

  Сподели
141