Алесио: Всичко дължим на работата на Конте


Н. Гавазов

Алесио: Всичко дължим на работата на Конте

Помощник-треньорът на Ювентус Анжело Алесио подчерта, че победата над Наполи е благодарение на работата на Антонио Конте с отбора. Както е известно, тази вечер Ювентус победи Наполи в мач от осмия кръг на Серия А и благодарение на този успех „бианконерите" еднолично оглавиха класирането.

„Ясно е, че всичко дължим на Конте. Ние се редуваме тук (Б.ред. тъчлинията), но треньорът остава. Какво да кажа? Спечелихме седем мача и завършихме наравно един. Имаме най-добрата атака и статистическите данни са ясни. Бяхме добри дори без Буфон и Мирко (Б.ред. Вучинич). Надявам се, че двамата ще са готови за Шампионската лига", заяви Алесио, който се завърна на пейката, след като изтърпя наложеното му наказание от Федерацията.

„Знаехме, че Наполи е много опасен на контраатака и предварително се готвехме да не ни уловят. Голът на Касерас дойде след заучено положение, там имаше шестима наши играчи и ние предварително тренирахме за подобна ситуация. След това Пол вкара чудесен гол. Всичко това, включително и смените са отработени предварително и няма нищо случайно", каза още помощникът на Конте.

 

  Сподели
117