Касано: Дано Прандели ме забележи до края на квалификациите


Н. Гавазов

Касано: Дано Прандели ме забележи до края на квалификациите

Антонио Касано призна, че не знае защо е изключен от състава на Италия след финалите на Евро 2012, но заяви, че все пак се надява да бъде забелязан до края на световните квалификации. Нападателят взе участие в телевизионното шоу Che Tempo Che Fa и отговори на няколко въпроса на водещите на предаването, включително и на такива, които са извън футбола.

„Не знам защо не ме викат, но се надявам до края на Световното първенство да ме вземат под внимание. Нещо, което малко дразни е, че журналистите разбират кой е в състава преди самите играчи. Стартът ми с Интер бе добър, сега просто трябва да продължа по същия начин", сподели Касано.

Антонио е играл за Бари, Рома, Реал Мадрид, Сампдория, Милан и Интер в кариерата си, но слуховете за евентуални връзки с Ювентус никога не се превърнаха в нещо конкретно.

„Три пъти им отказах. В Ювентус търсят войници - хора, които се движат праволинейно и не се отклоняват. Понякога на мен ми се приисква да мръдна вляво или вдясно. Треньорът на Интер Андреа Страмачони наистина много ме искаше. Защо? Не мога да кажа... Надявам се да не е направил най-голямата грешка в живота си. Днес животът ми е вино и рози, за утре обаче не знам. Въпреки това искам да благодаря на него (Б.ред. Страмачони) и президента Масимо Морати, които бяха много точни с мен и аз ще им се отплатя на терена за това", продължи нападателя.

Касано не пропусна да се пошегува относно взаимоотношенията си със своя съотборник Юто Нагатомо.

„Ние сме приятели, защото изобщо не разбираме когато говорим един с друг. За какво си говорим ли? За всичко - храна, жени. От сутрин до вечер си казваме по хиляда пъти какви големи приятели сме, защото нямаме други алтернативи", продължава нападателя.

„Да започна да играя голф? Аз не го харесвам. Това е игра за маниаци. Не искам да обиждам никого, но за да ударя топката трябва да чакам 15 минути. Това ме отегчава", каза Антонио.

„Най-добрият начин да се измъкнеш от тренировка е да кажеш, че имаш проблем в слабините. Веднага ти пускат тестове, които не показват нищо, но си остава моята дума срещу тяхната", разкрива нападателят за един от начините да си почине от заниманията на отбора.

„Twitter? Не знам как да го използвам, както и нещо друго от Интернет", завършва Касано.

 

  Сподели
79