68 милиона за Ибра


.

68 милиона за Ибра

Ако някой има намерение да ползва услугите на Златан Ибрахимович трябва да знае цената му: 68 милиона евро, съобщава Gassetta dello Sport.

Това е цифрата , която от Интер поставят на масата за преговорите с ръководствата на Реал, Барселона и Челси за футболиста. В този случай това е другата марка Кака, като очевидно се прави опит да се надмине Милан, прави анализ и испанския Ell Mundo Deportivo.

От тази сума 17 милиона са за Ибра, една голяма сума за да склони да напусне калчото, въпреки че всички знаят, че в действителност тя е е 12 милиона, но като се има впредвид, че всякак година възнаграждението расте, в следващите години то ще достигне 17 милиона.

По-рано Мино Райола, агентът на футболиста заяви, че оставането на Златан в Милано е 99,9% сигурно. На състоялата се среща между изпълнителния директор на "нерадзурите" Марко Бранка и шведския агент на Ибрахимович  все пак са били определени условията за евентуалното му напускане. По всичко изглежда, че интересът от страна на Реал и Барса не е намалял.

"Златан никога не е изразявал желание да напуска, но и няма да остане за цял живот в Интер. Той е прозрачен в намеренията си и ако се появи изгодна оферта, президентът Морати няма да го спре", каза след срещата Райола.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

 

  Сподели
182