Интер взе дербито на Милано (видео)


В. Мухарски

Интер взе дербито на Милано (видео)

Интер победи Милан с 1:0 в дербито на Милано. Двубоят започна доста вихренно. След 180 секунди игра Естебан Камбиасо центрира от фаул в наказателно поле, където Валтер Самуел се възползва от грешка на вратаря Кристиан Абиати и отбраната на Милан и с глава засече топката в мрежата за 0:1.

В 14-ата минута Рикардо Монтоливо стреля много силно към вратата на Интер, но топката мина близо до гредата. Кевин-Принс Боатенг направи няколко пропусна до края на първата част. В 39-ата минута Монтоливо с красиво воле от близо 30 метра прати топката във вратата на "нерадзурите", но съдията не засече попадението, заради нарушение.

Цяло второ полувреме Интер играха с човек по-малко след изгонването на Юто Нагатомо в 48-ата минута. Той спря умишлено с ръка подаване в центъра на терена и заслужено бе изгонен.  След почивката Къркич направи доста сериозен пропуск, след като се подхлъзна и падна пред вратарското поле на Интер, при доста добра ситуация за неговия тим. В крайна сметка до нов гол не се стигна и играчите на Интер се поздравиха с успеха.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
124