Монтела: Не използвахме шансовете си


Н. Гавазов

Монтела: Не използвахме шансовете си

Старши-треньорът на Фиорентина Винченцо Монтела заяви след срещата с Интер, че воденият от него отбор е изправен пред още много работа. Както е известно, снощи двата тима се срещната в двубой от шестия кръг на Серия А, в който „виолетовите" отстъпиха с 1:2.

„Отборът ми не игра лошо, въпреки грешките, които бяха повече от обикновено. Винаги се старае да владеем инициативата и да контролираме събитията на терена. Правехме това и тогава когато останахме с десет човека. За съжаление, не успяхме да си вкараме положенията, ако го бяхме направили нещата щяха да изглеждат по друг начин. Освен това не всички атаки завършваха с удари по тяхната врата. Хубаво е, че сме инициативи, но също така трябва да бъдем и по-ефективни", заяви Монтела след мача.

„Интер не ни изненада и игра по начин, по който очаквахме, че ще го направи - прагматично, но проблемът е, че самите ние не направихме достатъчно. Надявам се, че този мач ще ни послужи за урок в бъдеще. Чака ни дълъг път, много работа, включително над подобряване на играта ни в завършващата фаза на атаката", каза още наставникът на Фиорентина.

 

  Сподели
116