Парма - Милан: Мач с много въпросителни


Н. Гавазов

Парма - Милан: Мач с много въпросителни

Парма - Милан
Стадион: "Енио Тардини", Парма
Дата: 29.09.2012г.
Час: 19:00
Съдия: Джанлука Роки

Парма ще посрещне разколебаният Милан в среща от шести кръг на Серия А и ще търси своята втора победа от началото на сезона. В последните си три мача „дуковете" записаха загуба и само две равенства, но те играха срещу силни съперници, а гостуването на Дженоа можеше да завърши с победа, ако в 88-та минута не Бориело не беше превърнал отсъдената дузпа в гол. Хората на Роберто Донадони събраха пет точки и заемат 13-то място в класирането.

Милан се завърна на пътя на победата след като в средата на седмицата победи Каляри с 2:0 благодарение на дубъла на 19-годишния Ел Шаарави, когото мнозина специалисти смятат, че е спасил кариерата на Алегри. Ако трябва да бъдем справедливи обаче, не може да не признаем, че „росонерите" играха по-добре при загубата с 1:2 при гостуването си на Удинезе, отколкото при победата над сардинци.

Донадони има проблеми в кадрово отношение, защото в лазарета се намират Биябияни, Сантакроче и Паладини, а Валдес изтърпява наказание. Белфодил също отпадна от групата за мача, въпреки излекуването на травмата. Роси се завърна в строя и това означава, че ще се завърне на десния фланг, замествайки Биябияни, което пък означава, че Жакардо се връща в отбраната. Амаури ще замести Белфодил и заедно с Пабон ще води атаката на своите. Валес може да бъде заменен от Мороне или Мусачи.

Гостите са без намиращите се в лазарета Фламини, Мунтари, Щрасер и Дидак. Пато се възстанови от контузията, но бразилеца ще може да бъде използван по-късно, вероятно след международната пауза. Не е ясно Алегри на кои нападатели ще заложи - дали ще използва триото от средата на седмицата или ще даде шанс на Къркич. Но най-вероятно джокерът Ел Шаарави ще започне мача. Интересно ще е да видим при новата схема на игра 4-3-3 къде е мястото на Боатенг, който се завърна от дисквалификация. Няма да е изненадващо, ако атакуващият полузащитник започне от пейката мача.

- Милан спечели първото полувреме и целият мач в последните си 4 срещи с Парма.

- Милан спечели последните си 4 мач срещу Парма във всички състезания.

- Милан запази вратата си суха в 5 от последните си 7 мача срещу Парма във всички състезания.

- Парма е без загуба в последните си 7 домакински мача в Серия А.

- Милан вкара най-малко два гола в последните си три мача срещу Парма във всички състезания.

- Двата тима все още не са отбелязвали гол в първите 15 минути на срещите си.

- Най-голяма е производителността в последните 15 минути на двубоите.

- Средната възраст на домакините е 26.1 години (най-млад Артеага, 16 г.; най-възрастен Паварини, 38 г.); Милан - 25.9 г. средна възраст (Нианг, 17г. ; Йепес, 36 г.).

Ще бъде банално да кажем, че двубоят е повече от любопитен. Парма играе много силно като домакини, а Милан като гост, но „росонерите" са в процес на усвояване на новата схема на игра 4-3-3. Освен това, на италианския вицешампион предстои тежко пътуване до Санк Петербург, а в края на другата седмица още по-тежък мач с Интер и не е изключено утре да станем свидетели на някои изненадващи ротационни решения на Алегри. В същото време "дуковете" са без някои основни съзтезатели...

Прогноза: Парма - Милан 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Парма:

25 август Ювентус - Парма 2:0 (Серия А)
02 септември Парма - Киево 2:0 (Серия А)
16 септември Наполи - Парма 3:1 (Серия А)
22 септември Парма - Фиорентина 1:1 (Серия А)
26 септември Дженоа - Парма 1:1 (Серия А)

Милан:

01 септември Болоня - Милан 1:3 (Серия А)
15 септември Милан - Аталанта 0:1 (Серия А)
18 септември Милан - Андерлехт 0:0 (Шампионска лига)
23 септември Удинезе - Милан 2:1 (Серия А)
26 септември Милан - Каляри 2:0 (Серия А)

Досегашни срещи:

Парма - Милан

48 срещи
11 победи за Парма
11 равенства
26 равенства за Милан
Голова Разлика: 72:46 за Милан

Коефициенти от bet365:
Парма - 3.00
Равен - 3.25
Милан - 2.37

Коефициенти от Offsidebet:
Парма - 3.05
Равен - 3.05
Милан - 2.40

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
130