Милан и Интер победиха с еднакви резултати


В. Мухарски

Милан и Интер победиха с еднакви резултати

Грандовете от Милано записаха успехи с по 2:0 в срещи от 5-ия кръг на Серия "А". Милан се наложи у дома над Каляри. В герой за "росонерите" се превърна 20-годишния Стефан Ел Шаарави, който отбеляза и двете попадения. "Малкия Фараон" откри резултата след 16 минутаи игра, а в 8 минути преди края оформи крайния резултат в двубоя. Гостите от Сардиния доиграха мача в намелен състав, след като капитанът Конти получи червен картон в средата на второто полувреме.

Интересното е, че това бе първа домакинска победа на "Сан Сиро" за сезона. До момента нито Милан, нито Интер, бяха взели 3 точки пред собствена публика. Освен това дебют за Милан записа едно от новите попълнения Бакайе Траоре, който започна в стартовия състав като титуляр.

Интер се наложи с 2:0 при визитата си на Киево и записа трета победа като гост от началото на сезона. В самия край на първото полувреме дошлият от Порто Алваро Перейро откри резултата, а в 74-ата минута Антонио Касано оформи крайното 0:2. Интер вече има 9 точки в своя актив и към момента е на четвърто място на 4 точки от шампиона и лидер Ювентус.

  Сподели
111