Страмачони: Сега е моментът да сме единни


Н. Гавазов

Страмачони: Сега е моментът да сме единни

Старши-треньорът на Интер Андреа Страмачони призова футболистите си да не губят вяра след днешната загуба и да продължат да работят за подобряване на резултатите. Както е известно, Интер претърпя изненадваща домакинска загуба от Сиена в рамките на четвъртия кръг на Серия А, а забележителното е, че „нерадзурите" и „росонерите" изиграха осем мача на „Сан Сиро" откакто беше подменено тревното покритие на терена и все още двата гранда са без победа.

„Това е грозно поражение. Сега не трябва да губим вяра в работата, която вършим. През първото полувреме създадохме много положения за гол, просто не намерихме мрежата. Поражение като това наистина не бива да влияе на работата ни. След почивката контраатаките на Сиена ни затрудниха много. Сега е моментът да се държим заедно. Продължавам да имам голяма вяра в момчетата", заяви Страмачони след мача със Сиена.

„Имахме повече голови възможности от тях, но отстъпихме в единоборствата в средата на терена. Освиркванията от феновете? Това е само една малка част от феновете, които ни си присмiваха след последния съдийски сигнал, но видяхте, че „Курва" (Б.ред. трибуните с най-верните тифози, в случая става дума за Курва Норд, докато на Милан е Курва Суд)ни аплодираше до края", каза още наставникът на „нерадзурите".

 

  Сподели
123