Ювентус - Киево: Летящите магарета отново ще затруднят Старата дама


Н. Гавазов

Ювентус - Киево: Летящите магарета отново ще затруднят Старата дама

Ювентус - Киево
Стадион: "Ювентус Арена", Торино
Дата: 22.09.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Кармине Русо

Ювентус посреща Киево в среща от четвъртия кръг на Серия А и ще се опита да продължи победната си серия в шампионата. В момента „бианконерите" се намират в чудесно настроение след като са един от трите отбора в първенството, който има пълен актив от точки. Това се допълва и от доброто завръщане на „Старата дама" на европейската сцена, когато в средата на седмица торинци напуснаха стадиона на действащия европейски шампион не победени, показвайки боен дух и непримиримост.

Киево ще пътува до Пиемонт с две поредни загуби и домакинска победа на старта на шампионата срещу Болоня. „Летящите магарета" се опитаха да направят каквото могат срещу Лацио миналата неделя, но разликата в класите между двата тима и ранно падналия гол объркаха плановете на домакините. Така веронци събраха само три токи от три изиграни мача, което ги оставя на 12-то място в таблицата за класиране.

Антонио Конте и Масимо Карера вече са фокусирани върху вътрешното първенство и едва ли ще направят някакви радикални промени в състава. Поради контузии отпаднаха Симоне Пепе и Симоне Падоин. Не е изключено на пейката да видим Видал и Бонучи, които освен ще си починат за тежкото пътуване до Флоренция следващата седмица, но може да бъдат запазени за мача на „Артемио Франки" тъй като са на по един жълт картон от това да бъдат дисквалифицирани. Куялиарела отбеляза гол срещуЧелси и не е изключено да започне като титуляр срещата за сметка на Джовинко. Касерас, Исла и Лихтщайнер са в спор за място на десния край на полузащитата и това кой от тримата ще започне срещата е изцяло лично решение на треньора. Схема на игра 3-5-2.

Киево е без контузените Лучано, Алберто Палоши и Лоренцо Скуизи. Доменико Ди Карло също няма да прави някакви кардинални промени в разклатения кораб, още повече, че няма голям избор, с който да маневрира. Вероятно Васек ще замени Лучано в средата на терена, а Йокич да запази титулярното си място на ляв бек. Ако Ди Карло заложи на схема на игра 4-3-1-2, тогава Тереау ще бъде изместен малко по-напред, а Крузадо ще изпълнява зад него функциите на плеймейкър.

- Ювентус е без загуба в 42 мача в Серия А.

- Ювентус е победил Киево в последните си 4 мача във всички състезания.

- Ювентус и Киево си отбелязаха под 2.5 гола в 5 от 6-те си мача във всички състезания

- Киево е без загуба в последните си пет мача срещу Ювентус във всички състезания.

Мнозина специалисти предвиждат лесна победа за италианския шампион, но аз смятам, че мачът ще бъде изключително труден за тях. Първо, Киево е традиционно неудобен съперник на „бианконерите" и второ, хората на Антонио Конте са изморени от срещата си с Челси и колкото и да е голям ентусиазма им, физическата умора ще окаже влияние върху тяхната игра. Логиката повелява да заложим на „бианконерите", но ако човек търси елемент на изненада, ето един мач, който е напълно подходящ за това. Лично аз смятам да постъпя точно по този начин.

Прогноза: Ювентус - Киево 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Ювентус:

11 август Ювентус - Наполи 4:2 сл. прод. (Суперкупа на Италия)
25 август Ювентус - Парма 2:0 (Серия А)
02 септември Удинезе - Ювентус 1:4 (Серия А)
16 септември Дженоа - Ювентус 1:3 (Серия А)
19 септември Челси - Ювентус 2:2 (Шампионска лига)

Киево:

14 август Киево - Удинезе 2:2 (Приятелска среща)
18 август Киево - Асколи 4:0 (Купа на Италия)
26 август Киево - Болоня 2:0 (Серия А)
02 септември Парма - Киево 2:0 (Серия А)
16 септември Киево - Лацио 1:3 (Серия А)

Досегашни срещи:

Ювентус - Киево

18 срещи
11 победи за Ювентус
6 равенства
1 победа за Киево
Голова Разлика: 33:17 за Ювентус

Коефициенти от bet365:
Ювентус - 1.28
Равен - 5.25
Киево - 10.00

Коефициенти от Offsidebet:
Ювентус - 1.33
Равен - 4.50
Киево - 10.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
174