Безпорядъкът в Милан продължава


Н. Гавазов

Безпорядъкът в Милан продължава

Безпорядъкът в Милан продължава, този път извън терена след като старши-треньорът Масимилиано Алегри и бившият нападател Филипо Индзаги се сдърпаха помежду си по-рано тази седмица. Според информации в италианската преса, Алегри се появил преди няколко дни на базата, където тренират младежките формации на клуба, за да наблюдава едно от заниманията. Там специалистът се натъкнал на Индзаги, който води един от отборите и е кандидат да замести наставника на „росонерите".

Първоначално двамата се поздравили и си стиснали ръцете, но по-късно си разменили обидни реплики. Свидетели предполагат, че Индзаги е казал на Алегри, че не работи достатъчно сериозно, а Масимилиано обвинил Супер Пипо, че иска да му вземе мястото в отбора.

Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани се опита да охлади информациите, че двамата участници в конфликта са били близо до размяна на удари.

„Разговарях с двамата. Не отдават значение на инцидента. Що се отнася до мен, такъв въобще не се е случвал", коментира пред Gazzetta dello Sport вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани.

 

  Сподели
107