Страмачони: Не съм изненадан от реакцията на Снайдер


Н. Гавазов

Страмачони: Не съм изненадан от реакцията на Снайдер

Старши-треньорът на Интер Андреа Страмачони остана изключително доволен от победата на своя отбор срещу Торино в мач от третия кръг на Серия А. Както е известно, „нерадзурите" надиграха „биковете" и по този начин спазиха традицията да играят с успех на „Стадио Олимпико" в Торино. Специалистът коментира и смяната на Уесли Снайдер в 66-та минута, при която холандецът изрази недоволството си от решението на своя треньор.

„Вероятно някои са изненадани, че видяха Жуан в стартовия състав, трябва да ви кажа, че той се готвеше много сериозно през последната седмица. Жуан и Ранокия проведоха великолепен мач, както впрочем и фланговите ни защитници", заяви Страмачони след срещата.

„Готвехме се за двубоя много внимателно, защото знаехме какво ни очаква и как ще играе съперника. Стараехме се да владеем топката възможно най-дълго. Това беше много важна победа за нас. Недоволството на Снайдер? Това е нормална реакция и не виждам защо трябва да сте изненадани. Той иска всеки мач да го завършва на терена. Снайдер е ключов играч за нас, но той изигра два мача за нас и освен това игра за националния си отбор", каза още наставника на Интер.

 

  Сподели
98