Снайдер: Ще остана в Интер поне до 2015 година


Н. Гавазов

Снайдер: Ще остана в Интер поне до 2015 година

Полузащитникът на Интер Уесли Снайдер за пореден път разсея всички възможни спекулации, които го свързваха с преминаване в други отбори през лятото. В интервю за Gazzetta dello Sport холандският национал обяви, че смята да изпълни до край ангажиментите си по договора с „нерадзурите".

„Отдавна свикнах със слуховете за евентуалното ми напускане на Интер. Но аз имам договор до 2015 година и мога да остана и след това, ако клуба ме иска. При всеки случай смятам да изпълня сегашния си контракт до край. Никога не съм мислил да напускам. Харесва ми всичко - клубът, градът, съотборниците и треньора. Страмачони и Морати се разбират отлично с футболистите", сподели Снайдер.

„Никога не съм смятал, че италианският футбол е в упадък. Относно борбата за титлата, не смятам, че Ювентус превъзхожда значително останалите. Всички сега говорят, че Милан е отслабнал, но това не е така, защото „рсонерите" имат добри играчи. Интер, а също така Рома и Наполи са претенденти за Скудетото. Да, Юве е фаворит, но ни сме в състояние да го изпреварим", каза още полузащитникът.

„Да стана капитан на Интер? Може би... Но Санети ще играе докато не стане на 60 години, така че не виждам смисъл да обсъждаме темата", завършва Снайдер.

 

  Сподели
89