Ел Шаарави разкри за трудния си живот с Ибра в съблекалнята


Н. Гавазов

Ел Шаарави разкри за трудния си живот с Ибра в съблекалнята

Нападателят на Милан Стефан Ел Шаарави разкри някои от начините за оцеляване в съблекалнята на „росонерите" заедно с някои от по-видните играчи. В предстоящото интервю, което ще бъде публикувано в четвъртък, 19-годишният футболист разказва за страха си от Златан Ибрахимович, косата си и новооткритото внимание от страна на момичетата към него.

„Трудно е да бъдеш оценен от Златан, но съм се чувствал и по зле. Тайната е да му подаваш топката, или започва да се сърди. Трябва да знаеш как да се държиш с него. В противен случай започва да ти върти номера", споделя Ел Шаарави.

„Когато Гатузо забеляза, че си бръсна веждата, започна да ме рита отзад и ми казва: „трябва да мислиш единствено за играта, разбираш ли?", каза още младият футболист.

„Веднага след като пристигнах в Милано бях помолен да си отрежа косата. Някой също ми обърна внимание на това в съблекалнята, но един от съотборниците ми ме защити и каза: „ако Хамшик, Неймар и Сисе може да играят с такива коси, защо и той да не може. Така приключи тази тема", разкри още нападателят на Милан.

„Мислех си, че е лесно да не загубиш представа за реалността и да се поддадеш на слава, но това се оказа много трудно. Когато виждаш футболистите всеки си мисли, как е възможно да са толкова арогантни? Точно за тoва мислих хиляди пъти. Феновете те намират без да го искаш, настояват за снимки и автографи и ти се чувстваш как биваш изпомпван. С пристигането си в Серия А вниманието около мен незабавно се умножи. За щастие, баща ми помогна да остана здраво стъпил на земята", споделя Ел Шаарави.

  Сподели
133