Лъчо Танев се извини на Фиорентина заради Бербатов


Н. Гавазов

Лъчо Танев се извини на Фиорентина заради Бербатов

Футболният агент Лъчезар Танев се извини на Фиорентина с официално писмо заради проваления трансфер на Димитър Бербатов. Той определи действията на нападателя и неговия представител Емил Данчев като "некоректни". Оказва се, че Танев е бил посредник по евентуалната сделка и точно поради това взима отношение по случая, който създаде хаос на трансферния пзар.

Писмото му е изпратено до техническия директор на Фиорентина Едуардо Масия и е публикувано на официалния сайт на агенцията на мениджъра.

"Скъпи Едуардо, с това писмо искам да изразя съжалението си за неосъществения трансфер на Димитър Бербатов. Също така, искам да изкажа голямото си разочарование от некоректните действия на играча и неговия агент. Като посредник в трансфера, чувствам, че съм длъжен да го направя. Моля, предайте на собствениците от семейство Дела Вале, президента Марио Конини и целия висш ръководен състав на клуба моите дълбоки извинения. Пожелавам ви чудесен сезон и се надявам да видим Фиорентина в евротурнирите догодина", е пълният текст на писмото на Лъчезар Танев.

Както е известно, Бербатов беше на крачка от трансфер във Флоренция миналата седмица, но в последния момент се отказа от сделката в полза на Ювентус, след което изненада още повече всички, озовавайки се във Фулъм.

 

  Сподели
125