Пацини: Хеттрикът ми е знак от Бога


Н. Гавазов

Пацини: Хеттрикът ми е знак от Бога

Нападателят на Милан Джампаоло Пацини сподели емоциите си от мача с Болоня в рамките на втория кръг на Серия А, в който той записа хеттрик и донесе победата на своя отбор. Както е известно, играчът вкара пет гола през миналия сезон за Интер, но в първия си мач за Милан отбеляза три попадения. След срещата тази вечер Пацини прибра топката за спомен и заяви, че хеттрикът е знак за него и за тези, които никога не са се съмнявали в качествата му.

„Последните месеци се развиха сложно за мен и сега аз изпитвам огромна радост. Този хеттрик е знак за мен и за тези, които никога не се съмняваха в мен. Мачът беше труден, но ние победихме, какво по-добро от това. Вкарах в първия си мач след дълго седене на пейката, това е наистина великолепно", заяви Пацини пред Sky Sport Italia.

„Победата ми помогна да забравя за проблемите. Такъв отбор като Милан задължително трябва да се бори за Скудетото и ние ще се сражаваме до края за него. Искахме да започнем с победа сезона, но не успяхме. Но в тима дойдоха много нови и сегашния резултат ни донесе колосално удовлетворение", каза още нападателя.

 

  Сподели
82