Удинезе - Ювентус: Свежестта и уменията са на страната на бианконерите


Н. Гавазов

Удинезе - Ювентус: Свежестта и уменията са на страната на бианконерите

Удинезе - Ювентус
Стадион: "Фриули", Удине
Дата: 02.09.2012г.
Час: 19:00
Съдия: Паоло Валери

Удинезе посреща Ювентус в среща от втория кръг на Серия А и ще се опита да се завърне на пътя на победата след двете поредни загуби от началото на сезона. Фриулци преживяват наистина ужасен период, когато миналия уикенд загубиха гостуването си на Фиорентина на старта на първенството в Серия А. Тогава Франческо Гуидолин предупреди възпитаниците си, че ако играят по същия начин и в реванша за попълване на групите от Шампионската лига срещу Брага, те ще отпаднат от турнира. Точно това се случи в мача с португалците, а около наставника дори се появиха слухове, че е пред напускане на „Стадио Фриули".

Шампионите се намират на другия полюс след победа над Парма с 2:0 на старта на кампанията си в Серия А, а това означава, че „бианконерите" са в серия от 39 срещи без загуба в Лигата. „Дуковете" успяха да опазят вратата си през първото полувреме, но след почивката само за четири минути Лихтщайнер и Пирло снеха всякакви въпроси относно победителя в този мач. Добрите новини за Ювентус продължиха и тази седмица, когато бе изтеглен жребия за груповата фаза на Шампионската лига и „Старата дама" попадна в група, от която може да излезе.

Домакините са без Одион Игало, който е контузен, а днес до края на деня ще стане ясно дали Пауло Барето и Джампиеро Пинци ще могат да помогнат на своите утре. Ако все пак Джампиер не се възстанови, вероятно той ще бъде заменен в средата на терена от Фараони. Гуидолин загуби Асамоа и Исла, но няма да променя игровата схема и ще заложи на 3-5-1-1 с Баста и Паскуале по крилата и Ди Натале като единствен нападател.

Петима от Ювентус са контузени и не могат да помогнат на своите за утрешния мач. Лусио, Исла, Джовинко, Пепе и Касерас се намират в лазарета, но добрата новина е завръщането на Киелини и Буфон към пълноценни тренировки, което означава, че двамата могат да направят своя дебют за сезона, както и това, че ще видим същата защитна формация на „бианконерите", както през миналия сезон. Схема на игра 3-5-2 с Матри и Вучинич начело на атаката и новото попълнение Бендтнер на пейката.

Очертава се един от интересните мачове на кръга. Миналата година двата тима изиграха един типично италиански двубой, в който тактическото надлъгване беше водещо в действията на играчи и треньори. Сега обаче срещата идва в момент когато Гуидолин и компания трябва да се справят с умората и разочарованието си в Шампионската лига и тежкото пътуване до Флоренция, докато Ювентус е на другия полюс - моралът, свежестта и умнията са на страната на „бианконерите", а това сочи, че те са по-близо до трите точки, отколкото своите домакини.

Прогноза: Удинезе - Ювентус 0:2

Последни 5 изиграни срещи:

Удинезе:

11 август Саутхемптън - Удинезе 0:4 (Приятелска среща)
14 август Киево - Удинезе 2:2 (Приятелска среща)
22 август Брага - Удинезе 1:1 (Шампионска лига)
25 август Фиорентина - Удинезе 2:1 (Серия А)
28 август Удинезе - Брага 1:1 - 4:5 след дузпи (Шампионска лига)

Ювентус:

28 юли Херта - Ювентус 0:2 (Приятелска среща)
01 август Бенфика - Ювентус 1:1 (Приятелска среща)
04 август Ювентус - Малага 2:0 (Приятелска среща)
11 август Ювентус - Наполи 4:2 сл. прод. (Суперкупа на Италия)
25 август Ювентус - Парма 2:0 (Серия А)


Досегашни срещи:

Удинезе - Ювентус

76 срещи
11 победи за Удинезе
15 равенства
50 победи за Ювентус
Голова Разлика: 154:65 за Ювентус


Коефициенти от bet365:
Удинезе - 5.00
Равен - 3.50
Ювентус - 1.72

Коефициенти от Offsidebet:
Удинезе - 5.00
Равен - 3.30
Ювентус - 1.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
143