Карера: Бербатов е ненадежден играч


Н. Гавазов

Карера: Бербатов е ненадежден играч

Помощник-треньорът на Ювентус Масимо Карера приветства Никлас Бендтнер за решението на датчанина да се присъедини към отбора и отново нападна Димитър Бербатов, заради хаоса, който създаде българина на трансферния пазар по-рано тази седмица. Както е известно, Антонио Конте изтърпява дисквалификация от десет месеца за участието си в скандала с договорените мачове и днешната пресконференция на Ювентус преди мача с Удинезе в неделя се водеше от Карера.

„Ние ще се сблъскаме с Удинезе, който сега лекува раните си от отпадането си от Шампионската лига. Знаем силата на този отбор. Те могат да ни поставят под голям натиск, ако не излезем с правилната нагласа", заяви помощникът на Конте.

„Относно Бендтнер, няма да го хвърлим веднага в битката. Той се нуждае все още от някои тестове за да преценим доколко е готов да бъде използван пълноценно. Той се вписва идеално в нашите виждания за нападател, дори и в условията на финансова криза", каза Карера.

Специалистът не пропусна да засегне и темата с Бербатов, който в сряда трябваше да подпише с Фиорентина или Ювентус, но в крайна сметка се присъедини към Фулъм.

„За първи път в живота си ставам свидетел на подобно нещо. Виждайки какво се е случило, за нас е по-добре, че Бербатов не се присъедини към нас, защото тук говорим за ненадежден играч", коментира още Карера.

 

  Сподели
245