Торино - Пескара: Биковете ще прегазят делфините


Н. Гавазов

Торино - Пескара: Биковете ще прегазят делфините

Торино - Пескара
Стадион: "Олимпико", Торино
Дата: 01.09.2012г.
Час: 19:00
Съдия: Кармине Русо

Торино и Пескара ще поставят началото на втория кръг в Серия А и всеки един от двата тима ще се опита да опита да промени цифрата „0", която стои срещу точковия му актив. „Биковете" стартираха кампанията си в Серия А с равенство 0:0 срещу Сиена и по такъв начин торинци вече заличиха дефицита от минус една точка, с която започнаха сезона заради участието си в скандала с договорените мачове.

Пескара от своя страна имаше нещастието в първия кръг да срещне обновеният Интер и след като по-рано през лятото „делфините" се разделиха с някои ключови играчи и треньора Земан, логичното се случи - 0:3 срещу „нерадзурите" е най-малкото, което можеше да сполети завърналият се след 20-годишно отсъствие в елита тим. Определено шанса за Пескара да оцелее ще бъдат мачовете срещу отбори пот неговата „черга".

Торино прояви голяма активност на трансферния пазар, но треньорът Вентура все още сглобява тима и едва ли утре ще видим много от новите попълнения. Серджо Сучиу е контузен и няма да може да помогне на своите. Добрата новина е завръщането на Черчи след изтърпяване на наказанието и вероятно крилото ще направи своя дебют за „биковете". Сантана и Стеванович са в конкуренция за място в стартовия състав, но вероятно наставника ще предпочете 21-годишния сърбин. Останалата част от полузащитната линия ще е изградена от Бриги и Гаци. Схема на игра 4-4-2.

Гостите вероятно ще са без възстановяващия се от контузия Лукас Чиарети, като окончателните резултати от състоянието му ще станат ясни едва утре, но вероятно бразилеца няма да може да помогне на своите, така че атакуващото трио ще бъде съставено от Вайс, Джонатас и Капрари. Крешченци се завърна в строя и ще заеме мястото си на десния край на отбраната на „делфините". Схема на игра 4-3-3.

И двата отбора са почти равностойни и ще се борят за трите точки, но Торино притежава малко по-вече опит и качество на състава. Допълнителен фактор за по-вероятния успех на „биковете" е това, че те ще играят пред собствена публика, която е зажадняла да види любимците си в елита. Любителите на изненадата могат да се ориентират към равенството, а тези, които не обичат да рискуват спокойно могат да заложа на „1".


Последни 5 изиграни срещи:

Торино:

26 май Албинолефе - Торино 0:0 (Серия Б)
26 юли Лацио - Торино 0:3 (Приятелска среща)
09 август Торино - Хетафе 2:1 (Приятелска среща)
18 август Торино - Лече 4:2 (Купа на Италия)
26 август Сиена - Торино 0:0 (Серия А)

Пескара:

20 май Сампдория - Пескара 1:3 (Серия Б)
26 май Пескара - Ночерина 1:0 (Серия Б)
08 август Пескара - Леванте 0:0 (Приятелска среща)
18 август Пескара - Карпи 1:0 (Купа на Италия)
26 август Пескара - Интер 0:3 (Серия А)

Досегашни срещи:

Торино - Пескара

18 срещи
10 победи за Торино
4 равенства
4 победи за Пескара
Голова Разлика: 32:19 за Торино

Коефициенти от bet365:
Торино - 1.83
Равен - 3.40
Пескара - 4.50

Коефициенти от Offsidebet:
Торино - 1.80
Равен - 3.25
Пескара - 4.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
104