Болоня - Милан: В борба за точки


Н. Гавазов

Болоня - Милан: В борба за точки

Болоня - Милан
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 01.09.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Паоло Талиавенто

Съперниците от другата среща от първия ден на втория кръг също имат нулев точков актив. Болоня започна кампанията си разочароващо във Верона, а надеждите на треньора Стефано Пиоли за постигане на положителен баланс срещу бившите си работодатели от Киево угаснаха, когато Пелисиер от „летящите магарета" откри резултата в 65-та минута, а малко по-късно Крузадо от домакините сне всякакви въпроси от победителя в този мач.

Милан започна още по-трагично, допускайки конфузна домакинска загуба от 0:1 срещу новака Самдория, в мач, в който „росонерите" имаха своите шансове, но така и не успяха да ги реализират. Тягостната обстановка в лагера на вицешампиона беше допълнена от мълчанието на „Сан Сиро", който изглежда, че не може да прости безумната трансферна политика на ръководството на клуба. Изглежда, че това накара Галиани и сие да се разтичат и набързо да привлекат Къркич, Нианг, а днес и Де Йонг.

Домакините са без контизените Рене Крин и Марти Риверола, дисквалификация изтърпяват Портанова и Диего Перес, който вероятно ще бъде заменен от Пулсети в средата на терена. Морлео се завръща в лявата част на халфовата линия, Мота ще патрулира отдясно. Атаката ще се води от Акуафреска, който ще бъде подкрепян от Диаманти. Схема на игра 3-5-1-1.

Сезонът току що започна, а ето, че миналогодишният кошмар отново надвисна над вицешампионите - половин отбор вече е контузен. В лазарета се намират Пато, Робиньо, Съли Мунтари, Щрасер, Дидак, а Абате се възстановява и не е ясно дали ще може да помогне на своите. При схема на игра 4-4-2 Ел Шаарави и Пацини ще водят атаката на „росонерите", но не е изключено на определен етап от мача в игра да видим и Къркич, който със сигурност ще започне като титуляр, ако Алегри реши да рискува и заложи на 4-3-3.

Последната победа на Болоня тук е от март 2001 година, но никога досега „рособлу" не е бил толкова близо до успеха както ще е утре вечер. Евентуален втори неуспех на Милан ще постави Алегри под натиск, особено на фона на днешното изказване на Галиани, че след последните покупки Милан се намира отново в борбата за Скудетото. Предупреждението към треньора е очевидно и резултатът в този мач ще зависи много от това в каква степен наставника на „росонерите" ще мотивира играчите си, които по качество на състава значително превъзхождат този на своя съперник. Другият въпрос, който трябва да реши Алегри е как да бъде преодоляна сгъстената средна линия на домакините за да може нападателите да достигнат до подстъпите на вратата на Аглиарди. Там пък вече Ел Шаарави и Пацини трябва да покажат головите си умения... Непредсказуем двубой, в който двата тима ще търсят точки. "Двойката" изглежда логична, но не по-малко логичен и „хикса".

Прогноза: Болоня - Милан 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Болоня:

06 май Болоня - Наполи 2:0 (Серия А)
13 май Парма - Болоня 1:0 (Серия А)
28 юли Болоня - Гросето 0:2 (Приятелска среща)
18 август Болоня - Варезе 2:1 (Купа на Италия)
26 август Киево - Болоня 2:0 (Серия А)

Милан:

28 юли Челси - Милан 0:1 (Приятелска среща)
05 август Милан - Олимпия 3:1 (Приятелска среща)
09 август Реал Мадрид - Милан 5:1 (Приятелска среща)
19 август Милан - Ювентус 2:3 (Приятелска среща)
26 август Милан - Сампдория 0:1 (Серия А)

Досегашни срещи:

Болоня - Милан

140 срещи
42 победи за Болоня
38 равенства
60 победи за Милан
Голова Разлика: 213:170 за Милан

Коефициенти от bet365:
Болоня - 3.60
Равен - 3.20
Милан - 2.10

Коефициенти от Offsidebet:
Болоня - 3.60
Равен - 3.05
Милан - 2.10

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
136