Новият Интер ще започне с победа срещу Пескара


Н. Гавазов

Новият Интер ще започне с победа срещу Пескара

Пескара - Интер
Стадион: "Адриатико", Пескара
Дата: 26.08.2012г.
Час: 21:45
Съдия:

Последната среща между Интер и Пескара се състоя през 1993 година. На „Сан Сиро" миланци победиха своите гости с 2:0, след което „делфините" за дълги години се скриха от нашето внимание. В неделя вечер „нерадзурите" ще пътуват до малкия стадион „Адриатико", който ще бъде домакин на една невероятна игра между два отбора с различни амбиции през новия сезон.

Пескара успя да се завърне в италианския елит, но тук нямат повод за радост, защото дебютантите загубиха най-добрите си играчи през лятото и бяха напуснати от Зденек Земан, който пое Рома. Начело на тима застана непознатия Джовани Стропа от когото се иска да направи всичко възможно за да задържи отбора на повърхността, така че всяка спечелена точка ще е добре дошла.

Наставникът на Интер Андреа Страмачони вече заслужи похвалите на специалистите с модерния си подход към футбола и адаптивността към сложните ситуации. Специалистът започна истинска революция и на практика обнови тима, връщайки загубеното доверие към „нерадзурите", които завършиха миналия сезон на катастрофалното шесто място. През тази седмица на „Сан Сиро" пристигнаха Касано, Перейра и Гаргано, които заедно с останалите летни попълнения правят Интер да изглежда много страшен.

Алесандро Кресченци е контузен и няма да може да помогне на своите в мача им срещу Интер. Стропа ще направи своя дебют в Серия А с формация 4-3-3, опитвайки се да продължи работата на своя учител Земан. Колучи ще замести Верати в халфовата линия, докато Абрускато ще води атаката подпомаган от Вайс и Капрари.

Миланският тим се намира в игрови тонус след мачовете си в Лига Европа, а победата над Васлуй придаде увереност на „нерадзурите". Но Страмачони има защо да се безпокои, защото извън игра са почти един отбор: Самуел, Алварес, Мудингай, Марига, Оби, Киву, Станкович и Ханданович са контузени, а Паласио изтърпява наказание. Отсъствието на Родриго означава, че Касано ще започне срещата. Вероятно Ранокия и Силвестър ще бъдат двойката централни защитници, като пред тях ще се разположи Камбиасо при схемата на игра 4-3-2-1.

Този мач много напомня на миналогодишното гостуване на Интер на Новара, който беше загубен по унизителен начин. Сега обаче нещата са много по-различни, защото имаме един уверен в себе си Интер, чийто футболисти вярват на своя интелигентен треньор. Освен това, противникът е силно разколебан, заради загубите на ключови играчи и единственото, което може да попречи на плановете на „нерадзурите" да започнат кампанията си в Серия А са самите „нерадзури", които преди всичко трябва да запазят спокойствие и да се концентрират в една враждебна за тях обстановка, каквато ще бъде „Адриатико". Домакините ще бъдат гладни за своя първи гол и точно от това трябва да се възползват хората на Страмачони, ако искат да победят.

Последни 5 изиграни срещи:

Пескара:

15 май Пескара - Ливорно 0:2 (Серия Б)
20 май Сампдория - Пескара 1:3 (Серия Б)
26 май Пескара - Ночерина 1:0 (Серия Б)
08 август Пескара - Леванте 0:0 (Приятелска среща)
18 август Пескара - Карпи 1:0 (Купа на Италия)

Интер:

21 юли Милан - Интер 1:2 (Приятелска среща)
28 юли Селтик - Интер 1:1 (Приятелска среща)
02 август Хайдук Сплит - Интер 0:3 (Лига Европа)
09 август Интер - Хайдук Сплит 0:2 (Лига Европа)
23 август Васлуй - Интер 0:2 (Лига Европа)

Досегашни срещи:

Пескара - Интер

10 срещи
2 победи за Пескара
2 равенства
6 победи за Интер
Голова Разлика: 16:7 за Интер

Коефициенти от bet365:
Пескара - 4.33
Равен - 3.60
Интер - 1.80

Коефициенти от Offsidebet:
Пескара - 4.33
Равен - 3.30
Интер - 1.85

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
140