Милан - Сампдория: Росонерите са по-близо до победата


Н. Гавазов

Милан - Сампдория: Росонерите са по-близо до победата

Милан - Сампдория
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 26.08.2012г.
Час: 19:00
Съдия:

Милан посреща Сампдория на старта на Серия А след едно динамично трансферно лято, което отслаби значително „росонерите". Невярващите на случващото се фенове казаха „сбогом" не само на ветераните, които оформяха стила и лицето на вицешампионите, но и на звездите Златан Ибрахимович и Тиаго Силва., като преди тях си тръгнаха Ван Бомел и Дзамброта. В допълнение към всичко това трябва да кажем, че Антонио Касано пожела да напусне и така се стигна до спорната размяна с Джампаоло Пацини. Всичко това вероятно е причината старши-треньора Масимилиано Алегри да признае, че отбора няма сили за Скудетото и целта ще бъде класиране в Топ 3.

Сампдория ще пътува до „Сан Сиро" с шанс за добро начало, ако разбира се моряците успеят да се възползват от настоящите проблеми на Милан. Треньорът Чиро Ферара направи някой положителни промени, изменяйки схемата на игра на 4-3-3 и започна изграждането на един нов отбор, чието ядро ще се състои от повече или по-малко доказани футболисти минали през италианския елит.

Летните проблеми на Милан ще продължат и на старта на кампанията им, а лошите предчувствия със сигурност ще се увеличат, заради контузиите на Пато, Мексес, Мунтари, Щрасер и Дидак. Освен това не е ясно дали Абате ще бъде възстановен за утрешния сблъсък след като се възстановява от проблема в глезена, така че Де Счилио е намира в режим на готовност да застане на десния край на защитата. Бонера ще замени Мексес и заедно със Сапата ще изгради центъра на отбраната на „росонерите". Схемата на игра е 4-3-1-2 с Робиньо и Пацини начело на атаката и Боатенг зад тях.

Никола Поци и Анджело Да Коста са наказани и няма да пътуват до „Сан Сиро", докато Едер все още се бори с травмата си и може да започне мача от пейката. Чиро Ферара ще заложи на схема на игра 4-3-3 с Крстич, Лопес и Естигарабия начело на атаката. На левия фланг на отбраната ще застане Коста, докато Обианг ще патрулира пред него като част от средната линия на „моряците.

- Милан е непобеден в 27 от последните си 29 домакински мача в Серия А
- Милан е вкарал над 2.5 гола в осем от последните си девет мача срещу Сампдория.
- Милан вкара най-малко 3 гола в последните си три домакински мача срещу Сампдория във всички състезания
- Милан запази вратата си суха в 5 от последните си седем домакински мача срещу Сампдория във всички състезания.
- Сампдория загуби последните си 3 мача в Серия А

Завръщането на генуезкия клуб със сигурност ще обогати турнира и ще го направи по-предизвикателен в очите на феновете. Специално в този мач „моряците" ще влязат с онзи ентусиазъм, който съпровожда веки един отбор, изкачващ се в по-горната дивизия, а всичко това не вещае лесен двубой за Милан срещу новака в Серия А. Това е мачът, където спокойно бихме потърсили изненадата, макар че не бива да пренебрегваме фактора домакинство и по-големият опит на „росонерите", които все пак са по-близо до победата от своя противник.

Последни 5 изиграни срещи:

Милан:

24 юли Шалке 04 - Милан 0:1 (Приятелска среща)
28 юли Челси - Милан 0:1 (Приятелска среща)
05 август Милан - Олимпия 3:1 (Приятелска среща)
09 август Реал Мадрид - Милан 5:1 (Приятелска среща)
19 август Милан - Ювентус 2:3 (Приятелска среща)

Сампдория:

06 юни Сампдория - Варезе 3:2 (Серия Б)
09 юни Варезе - Сампдория 0:1 (Серия Б)
10 август Сампдория - Шалке 04 1:1 (Приятелска среща)
18 август Юве Стабия - Сампдория 1:1 - 4:3 след дузпи (Купа на Италия)
20 август Барселона - Сампдория 0:1 (Приятелска среща)

Досегашни срещи:

Милан - Сампдория

131 срещи
65 победи за Милан
36 равенства
30 победи за Сампдория
Голова Разлика: 219:127 за Милан

Коефициенти от bet365:
Милан - 1.40
Равен - 4.50
Сампдория - 8.00

Коефициенти от Offsidebet:
Милан - 1.42
Равен - 4.20
Сампдория - 7.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
128