Де Роси: Оставам в Рома


Н. Гавазов

Де Роси: Оставам в Рома

Полузащитникът на Рома Даниеле Де Роси на специална пресконференция обяви, че той ще продължи кариерата си в римския клуб. Както е известно, звездата на столичани беше свързван с трансфер в Манчестър Сити и дори неговият агент пристигна на Острова за да финализира сделката, но в последния момент италианския национал се отказа от намерението да премине на „Етихад Стейдиъм".

„Аз оставам в Рома. Никога, пак повтарям, никога не съм искал да бъда продаван. За мен и за Манчини се изписаха всякакви небивалици и над някои от тях се смях много. Обещавам ви, че ако дойде деня, в който искам да напусна Рома заради победа в Шампионската лига или заради пари, ще ви го обявя публично", заяви Де Роси по време на срещата си с представителите на медиите.

„Тук съм за да направя тази пресконференция, която провеждам всяка година. Не казах нищо докато бях с националния отбор от уважение, но имам оферти. Един клуб, който всички знаят направи запитване. С два просто си поговорихме и нищо повече. Не знам, дали Рома иска да ме продаде. Предполагам, че те разчитат на мен, защото ми предложиха голям договор през май. Попитайте ги", каза още лидера на Рома.

 

  Сподели
87