Ювентус спечели Купа Берлускони след победа над Милан (видео)


В. Мухарски

Ювентус спечели Купа Берлускони след победа над Милан (видео)

Ювентус спечели срещата с Милан за „Купа Берлускони“. "Старата госпожа" победи "росонерите" на „Сан Сиро“ с 3:2 в среща, която се състои всяка година преди началото на шампионата.

Срещата започна отлично за домакините, които още в 9-ата минута откриха резултата. Робиньо подаде към Фламини, който веднага стеля, но удара му рикошира и топката се върна в Робиньо, който от близко разстояние без проблеми вкара за 1:0.

Радостта за Милан не бе дълга, тъй като само 4 минути по-късно гостите от Торино изравниха. Паоло Де Челие проби по крилото и центрира към Клаудио Маркизио, който засече за 1:1.

"Черно-белите" дори обърнаха резултата в своя полза. Това стана малко преди края на първото полувреме, когато грешка на Лука Антонини позволи на Артуро Видал да се освободи от изкуствената засада и без проблеми да реализира за 2:1.

В 64-ата минута преднината на Юве вече бе от два гола, след като Алесандро Матри бе точен с глава - 1:3. В 77-ата минута Алберто Маси извърши нарушение в наказателното поле и съдията посочи бялата точка. Робиньо превърна дузпата в гол, но това не бе достатъчно на Милан, за да стигнат поне до равенство. Така Ювентус спечели „Купа Берлускони“.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
138