Ибрахимович в Барселона?


.

Ибрахимович в Барселона?

Златан Ибрахимович може да премине от Интер в Бареселона съобщи Reuters. С приключването на националните първенства трансферните новини засипаха запалянковците като рог на изобилието. Кака подписа договр с Реал, Манчестър се разделя с Роналдо, Франк Рийкард пое турския гранд Галатасарай, а Дзенга в Палермо.

Сензационно изявления направи агента на шведския нападател на миланския Интер,  Мино Райола. По думите на последния Ибра може да смени цветовете на Интер с тези на Барселона. "Ако двата клуба се разберат и постигнат съгласие, няма никакъв проблем да се подпише и конкракт с каталонския клуб", заяви Райола пред Reuters.

"Съвсем разбираемо, че преминаването в станалия най-силен европейски клуб е мечта за всеки един футболист, както и това, че 25- те гола на Златан в славещото се със силни отбрани и малко голове италианско първенство е една добра атестация за него" -  продължава агента на нападателя.

Нека напомним, че след тържествата по спечелването на титлата, на следващия ден "нерадзурите" имаха мач със Сиена и португалския им наставник пусна на терена някои от основните съзтезатели. Ибрахимович, изморен от тържествата помоли за смяна, но Мауриньо усмихвайки се извади от игра Фиго, Сантона и Сезар, а остави шведа в игра. Златан отвърна на търеньора си с гримаси и един вкаран гол и това не убягна от медиите на Апенините които заговориха за напускането на нападателя.

"Барса - това е  шампион на континента и защо Ибрa да не облече фланелката със син и виненочервен цветове?", завършва Райола.

Ще подпише ли Златан Ибрахимович с Бареслона? Това ще узнаем до дни, да не кажем и часове.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

  Сподели
207