Ювентус излезе с изявление за Конте


Н. Гавазов

Ювентус излезе с изявление за Конте

На официалния сайт на Ювентус беше публикувано официално заявление на клуба по повод решението на Дисциплинарната Комисия да накаже старши-треньора на отбора Антонио Конте. Както е известно, наставника е дисквалифициран за десет месеца, което отново повдигна слухове за евентуалната му оставка.

„По повод публикуването на днешното решение на Дисциплинарната комисия на Футболната Федерация на Италия, ФК Ювентус изразява своето удовлетворение от оправданието на футболистите Леонардо Бонучи и Симоне Пепе и потвърждава своята подкрепа към Антонио Конте и Анджело Алесио, с надеждата, че следващото ниво на правосъдието най-накрая ще позволи да се докаже тяхната невинност.

Що се отнася до позицията на треньора, група адвокати, състояща се от професионалисти наети от самите треньори в пълно съгласие с клуба, вече работят над формулирането на мотивировката на апелацията с увереност, че доказателствата за тяхната невинност остават непроменени. Антонио Конте и Анджело Алесио ще бъдат защитавани от Антонио Де Ренцис и Луиджи Каяперо, съвместно с адвокат ДжулиеБонджорно", завършва съобщението.

 

  Сподели
161