Галиани е бесен на Алегри


Н. Гавазов

Галиани е бесен на Алегри

Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани изрази своя гняв относно загубата на „росонерите" от Реал Мадрид през тази седмица. Както е известно, италианският вицешампион беше пометен с 5:1 от испанците, а след двубоя наставника на Милан Масимилиано Алегри се оправда с липса на концентрация в играчите, заради приятелския характер на двубоя.

„Когато играеш срещу Реал Мадрид не трябва да мислиш, че това е само приятелски двубой", цитира La Gazzetta delo Sport думите на Галиани.

„Ние сме в Ню Йорк, пред 60 000 зрители, пълен стадион, всички погледи са насочени към нас, милиони очи те гледат по телевизора. Милан не е някакъв отбор от Серия D!", каза още дясната ръка на Берлускони.

Галиани очевидно е бесен на решението на Алегри да направи девет промени след почивката, в резултат на което „росонерите" получиха четири гола.

„Моуриньо е направил толкова промени? Но видяхте ли им състава? Кака, Игуаин, Арбелоа. Това е сериозна грешка и аз няма да толерирам повече подобни загуби. Ядосан съм", завършва Галиани.

Милан е изправен пред още един приятелски мач преди старта на новия сезон, за трофея „Луиджи Берлускони" срещу Сампдория на 26 август.

 

  Сподели
92