Ювентус обяви групата за Суперкупата на Италия


Н. Гавазов

Ювентус обяви групата за Суперкупата на Италия

Старши треньорът на Ювентус Антонио Конте определи групата от 27 футболисти, която ще замине за Пекин за участие в Суперкупата на Италия. Снощи „бианконерите" победиха с 2:0 Малага в Салерно и директно ще летят за столицата на най-многолюдната държава в света. Изненадващо в групата се оказа и Леонардо Бонучи.

Както е известно, бранителят е заплашен от изхвърляне от футбола за срок от 3,5 години за участие в уговорени мачове в Италия, но ще бъде на разположение за мача срещу Наполи, ако преди това не бъде наказан.

Конте също се намира под заплаха да бъде дисквалифициран за 15 месеца и снощи треньорът седна пейката, предоставяйки управлението на отбора на асистента си Масимо Карера.

Срещата ще се проведе в Пекин на 11 август, а любопитното е, че съдебното решение, ще излезе преди двубоя за Суперкупата.

Ето и групата на Ювентус за мача с Наполи: Буфон, Сторари, Леали, Бранеску, Барцали, Бонучи, Де Чели, Лусио, Маси, Ругани, Лихтщайнер, Унтерзее, Зиглер, Асамоа, Джиачерини, Маркизио, Мароне, Падоин, Пепе, Пирло, Погба, Видал, Бойкае, Джовинко, Матри, Куялиарела, Вучинич

 

  Сподели
131