Де Лаурентис: Ако някой луд плати 100 милиона за Кавани - негов е


Н. Гавазов

Де Лаурентис: Ако някой луд плати 100 милиона за Кавани - негов е

Президентът на Наполи Аурелио де Лаурентис потвърди информацията за това, че няма намерение да се разделя с нападателя Едисон Кавани, а също така обясни ситуацията с евентуалния трансфер на защитника на Палермо Федерико Балцарети.

„Кавани не се продава. Евентуално може да направим някакво изключение, ако някой ненормален заплати за него 100 милиона евро. Това не значи, че е пазарната му цена. Това е цената, която аз съм му поставил и той няма да напусне за по-малко пари", заяви Де Лаурентис за Sky Italia.

"ПСЖ не може просто ей така да купува подред всички футболисти. Ако смятаме да въвеждаме наистина финансовия феърплей, за мен е непонятно как Мишел Платини ще оправдае действията на някои клубове, които открито игнорират това правило", продължава босът на Наполи.

„Относно трансфера на Балцарети, там има два проблема. Първият е свързван с неговия агент Алесандро Моджи и ние не може да разберем какво иска той. Вторият проблем е, че съпругата и детето на Балцарети живеят в Париж. Той вече даде ясно да се разбере, че ще избира между Палермо и ПСЖ. Уважавам решението му. Ако не успеем да го привлечем, ще се опитаме да вземем някой млад играч", завършва Де Лаурентис.

 

  Сподели
98