Агент: Хамшик трябва да напусне Наполи


Н. Гавазов

Агент: Хамшик трябва да напусне Наполи

Известният агент Мино Райола призова Марек Хамшик да помисли за по-голямо бъдеще и да напусне сегашния си клуб Наполи. Райола осъществи една голяма сделка през това лято, осигурявайки трансфера на Златан Ибрахимович в Пари Сен Жермен и смята, че националът на Словакия трябва да помисли за нов, по-голям отбор.

„Марек е страхотен играч. Ако се чувстваш като голям футболист, тогава ще трябва да се тестваш в нова среда, за да докажеш, че струваш. Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис не е съгласен, но аз не съм съгласен с него. Президентите трябва да разберат, че не могат да изтръгнат и последната капка от един футболист", заяви Райола в интервю за Radio CRC.

„Не съм проявявал активност по отношение на Хамшик, но аргументът ми е същия, както за Лионел Меси, той ли направи Барселона велик отбор или Барселона го направи велик? Големият спортист винаги трябва да търси нова мотивация, независимо дали е Меси, Ибрахимович или Хамшик. В противен случай не е нищо повече от един посредствен играч", каза още Райола.

 

  Сподели
72