Марота: Йоветич ни харесва


Н. Гавазов

Марота: Йоветич ни харесва

Генералният директор на Ювентус Бепе Марота потвърди заинтересоваността на клуба към нападателя на Фиорентина Стеван Йоветич. Както е известно, в последно време италианската преса активно свързва черногорския национал с трансфер в лагера на италианския шампион, а тези слухове станаха още по-силни след последната пресконференция на Антонио Конте, който призна, че клубното ръководство продължава работата си на трансферния пазар.

„Като цяло ние се постарахме да създадем добър състава за старши-треньора Антонио Конте. Доволни сме от новите, но сега отново поглеждаме за възможни трансфери. Йоветич? Харесва ни този футболист и неговите игрови характеристики. Нека обаче говорим за трансфери тогава, когато те станат действително факт", заяви Марота за Sky Sport 24.

"Той е интересен млад футболист с реална цена и добри технически качества, но не мога да кажа повече. Невъзможно е да се мисли за трансфер на даден играч, който той е непродаваем. Говорих със собствениците и те ми казаха, че отбора не желае да включи името му в трансферния прозорец," сподели генералният директор на Ювентус.

  Сподели
134