Рома: Купуваме Дестро и продаваме Борини


Н. Гавазов

Рома: Купуваме Дестро и продаваме Борини

Рома няма нищо против да се раздели с Фабио Борини, но едва след като бъде решен въпросът с неговия заместник. По всичко изглежда, че към момента много малко нещо може да попречи на трансфера на нападателя в Ливърпул. „Вълците" са готови да продадат Фабио, поради това в момента активно работят върху търсенето на друг нападател.

Тази информация идва от известния италиански журналист Танкреди Палмери, който освен, че е кореспондент на CNN, се намира и много близо до босовете на римския клуб. Според Палмери, най-вероятно на „Олимпико" ще пристигне Матиа Дестро, който в момента е собственост на Дженоа и Сиена. Според колегата, президентът на „грифоните" Енрико Прециози вече е влязъл в контакт с представители на Рома по въпроса с трансфера на Дестро.

Във връзка с това в неделя е запланувана среща между Дженоа и Сиена за обсъждане на ситуацията и вземане на окончателно решение за бъдещето на Матиа. Докато ситуацията не се изясни, Борини няма да бъде продаван на Ливърпул. Ако всичко се развие в полза на Рома, то трансферът на Фабио в мърсисайдци ще се състои във вторник.

 

  Сподели
83