Дербито в Италия ще завърши с победа на Милан


.

Дербито в Италия ще завърши с победа на Милан

Отборите на Милан и Ювентус се изправят в най-интересният мач от този кръг в италианската Серия А. Домакините са на второ място, а гостите на трето.

Домакините имат още макар и малък щанс за титлата, но за целта трябва да печелят всичко до края, а Интер да бърка. "Адзурите" са в добра форма, печелейки последните си пет шампионатни мача, които съвпадат с завръщането от контузия на Кака.

Програмата на Милан обаче не е никак лека, домакинство на Ювентус, гостуване на Удинезе, отново довакинство срещу Рома и гостуване на борещия се за третото място отбор на Фиорентина.

Сезона за Ювентус е доста противоречив, след като те бяха почти сигурни втори в крайното класиране след каря на сезона, но малко по малко всичко рухна и Юве трябва да се борят дори за място в тройката. Последната победа за "Старата госпожа" дойде на 21 март, когато жертви бяха "вълците" от Рим, които загубиха с 4:1. Оттогава насам, Юве записаха четири равенства и една загуба от Дженоа с 3:2.

Домакините няма да могат да разчитат на Неста, Каладзе, Бориело, Абиати и Гатузо, които са аут до края на сезона, а Бонера и Антонини не са подготвени физически. Дида се завръща след контузия, но на вратата ще застане отново Желко Калач. Фламини и Бекъм ще са сред титулярите, след изтърпяване на наказания заради натрупани жълти картони.

При гостите от Торино, Марчисио, Екдал, Сисоко, Салихамиджич, Кнежевич и Молинаро пропускат твърдо мача. Очаква се защитниците Легротаглие и Киелини да са готови за игра. Олоф Мелберг и Павел Недвед пропускат мача заради наказания.

Очаква се най-големи заплахи да бъдат Индзаги от Милан и Якуинта от Ювентус.

 

Последни 5 мача:

Милан: ППППП

Ювентус: РЗРРР

Вероятни състави:

Милан: Калач, Фламини, Фавали, Малдини, Дзамброта, Бекъм, Пирло, Амброзини, Кака, Пато, Индзаги

Ювентус: Буфон, Зебина, Легротаглие, Киелини, Де Цеглие, Марчиони, Занети, Поулсен, Джувинко, Амаури, Якуинта

Прогноза: 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
175