Касано: Продажбата на Силва ще съсипе Милан


Н. Гавазов

Касано: Продажбата на Силва ще съсипе Милан

Нападателят на Милан Антонио Касано заяви, че продажбата на Тиаго Силва ще нанесе сериозен удар по отбора. Както е известно, от няколко седмици в медийното пространство се носят слухове за евентуалният трансфер на бразилския национал в ПСЖ, а някои френски издания дори съобщиха, че двата клуба са се разбрали за стойността на сделката.

Тези слухове на практика се оказаха реални, след като вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани пристигна днес в Париж със съпругата си и на френска земя потвърди, че започва преговори за трансфера на Силва.

Тази информация достигна и до лагера на националния отбор на Италия, откъдето Касано не пропусна да направи своя коментар.

„Продажбата на Тиаго Силва ще нанесе огромен удар по клуба. Такъв играч е невъзможно да бъде заменен. Важното е да определим целите на Милан през следващия сезон. С продажбата на бразилеца ние не може да разчитаме на успех в Серия А и Шампионска лига. Тиаго е 50% от нашия отбор. Аз никога не бих продал такъв играч. Хубаво е ръководството да каже, какви цели стоят пред Милан през новия сезон", заяви Касано за Sky Italia.

 

  Сподели
96