Този път Лацио няма да спре Интер за титлата


.

Този път Лацио няма да спре Интер за титлата

Интер посреща на своя "Джузепе Меаца" тимът на Лацио в интересен мач от 34-ия кръг на Серия А. "Нерадзурите" са лидер в класирането, но след грешна стъпка в последния кръг като гост на Наполи позволиха на градския си съперник Милан да замечтае за титлата. Разликата е 7 точки, а "росонерите" са в доста силна серия.

Именно Лацио е тимът донесъл най-много болка на тифозите на Интер. През 2002 в последния кръг "орлите" в мач без значение за тях повалиха Интер с 4:2 и лишиха тима от отдавна чакана титла за сметка на омразния на двата отбора Ювентус. Иначе този сезон Лацио започна прекрасно, но после се свлече в класирането и сега шансът на тима за участие в Европа минава през спечелването на финала за Купата срещу Сампдория или в застигане на 7-мия Каляри, който е с две точки по-напред.

Интер има някои проблеми с отсъстващи състезатели. Деян Станкович и Марио Балотели са наказани, докато Майкон, Нелсон Ривас и Ернан Креспо са с контузии.

Лацио обаче не е в по-добро положение Стефано Маури, Горан Пандев. Мобидо Диаките, Османе Дабо и Симоне Индзаги, който вкара гол в онзи паметен мач, за който ви споменахме, са контузени.

Едва ли Жозе Моуриньо ще позволи историята да се повтори. Играчите му няма да играят под напрежението, което са играли предшествениците им през 2002, тъй като тогава се е гонела задължителна победа в последния кръг. Сега, за да вземе Интер титлата се нуждае от 3 победи от 5 мача и то при положение, че Милан спечели всички свои срещи.

Вероятни състави:

Интер: Жулио Сезар, Сантон, Кордоба, Самуел, Киву, Санети, Камбиасо, Мунтари, Фиго, Ибрахимович, Крус

Лацио: Муслера, Лихтщайнер, Сивгила, Розендал, Коларов, Броки, Ледешма, Матусалем, Фогия, Царате, Роки

Последни 5 мача:

Интер: ЗПРРП
Лацио: ЗПППЗ

Прогноза - 2:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
239