Рея: Моето приключение с Лацио завърши


Н. Гавазов

Рея: Моето приключение с Лацио завърши

Лацио е в търсене на нов старши-треньор на отбора, след като Еди Рея потвърди, че е решил да напусне тима от „Олимпико". Тази новина всъщност не е изненадваща, като се има предвид, че наставникът на „орлите" безуспешно се опита да се откаже два пъти през този сезон. Днес следобед той потвърди заминаването си.

„Моето приключение с Лацио приключи. Президентът Клаудио Лотито ме подкрепя и ме помоли да остана. Дори и след като казах „не", той ми каза, че ми дава една седмица да осмисля ситуацията. Въпреки това, аз вече взех решение и няма да променя мнението си", заяви Рея за Cittaceleste.

„Ако се бяхме класирали за Шампионска лига, моите съображения щяха да бъдат други. Ние се борехме с контузии през този сезон, докато трансферната ни кампания през януари не мина добре. Останах без четири - пет основни играчи. Налице и негативна обстановка в Рим. Само ме критикуват. Боли, когато хората си мислят, че две четвърти места не струват нищо. Моят наследник? Не знам кой ще дойде след мен", каза още специалистът.

 

  Сподели
111