Юве с победа в последния мач на Дел Пиеро (видео)


В. Мухарски

Юве с победа в последния мач на Дел Пиеро (видео)

Ювентус завърши сезон 2011/2012 без загуба w Серия "А". Новите шампиони на Италия надвиха с 3:1 Аталанта в последния шампионатен мач за Алесандро Дел Пиеро. В 57-ата минута Дел Пиеро подаде ръце на Симоне Пепе и напусна терена без да предава капитанската лента на Юве. Тифозите на "Старата госпожа" изпратиха на крака иконата на отбора.

Atalanta's Defender Daniele Capelli (R) Fights

Срещата бе интересна, а първата възможност дойде пред вратата на Юве. Денис в 3-ата минута засече с глава центриране отдясно, но не успя да отбележи. В 10-ата минута грандът от Торино стигна до гол. Бориело върна с пета към Мароне, който с хубав прати топка във вратата на стража Фрезолини - 1:0. След попадението темпото на игра не бе особено високо.

Juventus' Supporters

Все пак в 28-ата минута "бианконерите" стигнаха до нов гол. Джакерини подаде на Дел Пиеро, който с техничен удар от границата на наказателното поле вкара за 2:0.

Juventus' Forward Alessandro Del Piero (R) Celebrates

В 83-ата Лихщайнер си вкара автогол при опит да изчисти остро центриране. Секунди преди края Юве получи правото да изпълни дузпа за фаул срещу Бориело. Току що влезлият Бардзали се нагърби с изпълнението и реализира за 3:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
167