Луис Енрике: Тръгвам си от Рома!


Н. Гавазов

Луис Енрике: Тръгвам си от Рома!

Старши-треньорът на Рома Луис Енрике е взел решение да напусне клуба, който той оглави в началото на сегашния сезон. Според твърденията на италианските медии, испанският специалист вече е информирал играчите на днешната тренировка на тима. Както е известно, Енрике имаше за задача да въведе нов стил на игра на „вълците" и получи подкрепата на ръководството на Рома, както и обещание за инвестиции.

Въпреки това, нещата тръгнаха към по-лошо през последните месеци, а феновете на отбора ясно изразиха недоволството си от слабите резултати на тима.

На днешната тренировка на отбора в Тригория присъстващите журналисти заснеха кадри, на които ясно се вижда, как Енрике е събрал около себе си играчи и останалата част от персонала на клуба.

„Тръгвам си! Това е голямо поражение, че не успях да предам моите идеи", цитира Mediaset думите на Енрике пред събралата се група.

„Аз си тръгвам от Рома, защото не дадох всичко от себе си. Направих някои грешки, за които съжалявам", допълнил испанеца.

Очаква се, че в следващите няколко дни Рома ще обяви официално раздялата си с Енрике, фаворит за чийто пост се смята, че е Винченцо Монтела, който е бивш футболист на столичния отбор и оглавяваше „вълците" през 2011 година до идването на испанския специалист.

 

  Сподели
81