Каляри - Ювентус: Скудетото е все по-близо


Н. Гавазов

Каляри - Ювентус: Скудетото е все по-близо

Каляри - Ювентус
Стадион: "Нерео Роко", Триест
Дата: 06.05.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Даниеле Орсато

Каляри вече е в безопасност след вчерашния резултат на Лече, но хората на Масимо Фикаденти имат два мача пред себе си, в които могат да се опитат да подобрят класирането си от миналата си година. В последните си шест мача сардници влошиха формата и представянето си и имат само една победа, което ги смъкна на 15-то място в таблицата за класиране, но това вече няма толкова голямо значение и за ръководството на тима остава само да започнат да мислят за подготовката за новия сезон и как да не бъдат повторени катаклизмите, които сполетяха тима през пролетта.

Печелившата серия на Ювентус приключи най-неочаквано с подаръка на Буфон към Муриел и точката, която Лече открадна от лидера на „Ювентус Арена". По-важното за хората на Конте е, че загубиха две точки и по такъв начин се изостри борбата за първото място, защото разликата от Милан е само един пункт. Все още нещата са в ръцете на „бианконерите", които трябва само да победят в оставащите две срещи, за да останат на върха и да си върнат Скудетото отпреди шест години.

Каляри е без контузените Ел Кабир, Сампайо и Ериксон (който така и не успя да играе през сезона), а Агостини е наказан. Десена се завърна в строя, но не е ясно ще намери ли място в стартовия състав срещу Ювентус. Перико ще играе на десния фланг на защитата, а Писано ще се премести на левия и с този ход ще се компенсира отсъствието на Агостини. Рибейро и Ибарбо са в надпреварата за партньорство с Пиниля. Схемата на игра ще е 4-3-1-2, на моменти и 4-1-3-2, в зависимост от развитието на резултата.

Гостите са без Пепе, а в петък информационните агенции съобщиха, че Де Чели е контузен и ще пропусне последните два мача от първенството в Серия А. Борбата сега е левият бек да бъде върнат за Купата на Италия, но така или иначе 25-годишният футболист няма да може да вземе участие в днешния мач. Джиачерини и Естигарабия са в конкуренция за място на левия фланг на полузащитата. По всичко изглежда, че почивката за Вучинич ще бъде след края на сезона, докато неговият атакуващ партньор във всеки мач е друг - този път това трябва да бъде Бориело.

Очакванията са Ювентус да играе с обичайното си високо темпо и задържане на топката, докато Каляри най-вероятно ще изчаква удобни моменти за контраатака. Символичните гости не би трябвало да имат проблеми със своя противник, който играе много силно и безстрашно срещу големите отбори. Ако сардинци оцелеят до почивката, през второто полувреме играта може да стане много любопитна и интересна, особено на фона на вероятното нервничене от страна на Ювентус.

Прогноза за: Каляри - Ювентус 0:2

 


Последни 5 изиграни срещи:

Каляри:

12 април Болоня - Каляри 1:0 (Серия А)
21 април Парма - Каляри 3:0 (Серия А)
24 април Каляри - Катаня 3:0 (Серия А)
28 април Каляри - Киево 0:0 (Серия А)
02 май Дженоа - Каляри 2:1 (Серия А)

Ювентус:

11 април Ювентус - Лацио 2:1 (Серия А)
22 април Ювентус - Рома 4:0 (Серия А)
25 април Чезена - Ювентус 0:1 (Серия А)
29 април Новара - Ювентус 0:4 (Серия А)
02 май Ювентус - Лече 1:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Каляри - Ювентус

65 срещи
13 победи за Каляри
24 равенства
28 победи за Ювентус
Голова Разлика: 79:57 за Ювентус


Коефициенти от bet365:
Каляри - 13.00
Равен - 5.25
Ювентус - 1.25

Коефициенти от Offsidebet:
Каляри - 11.00
Равен - 5.00
Ювентус - 1.28

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
134