Анонс на някои срещи от 37 кръг на Серия А


Н. Гавазов

Анонс на някои срещи от 37 кръг на Серия А

Аталанта - Лацио

Аталанта се намира в края на един впечатляващ сезон, в който спечели 52 точки. Вероятно играчите и Колантуоно ще се опитат да дадат още една възможност на своите фенове да се порадват на своя стадион, но ще тярбва да го направят срещу Лацио - отбор, който заради кризата с контузени играчи сякаш губи битката за Шампионската лига, но все още не се отказал от нея и ще се бори до последно за място в най-престижния европейски клубен турнир.

За домакините няма да играят контузените Капели, Марилунго, Бриги и вероятно Масиело. В последните три мача Колантуоно постоянно извършва ротации в отбора. Може би Моралес ще подкрепи Денис в атака, а Бонавентура ще играе отляво на халфовата линия. Лучини и Фери се борят за място в стартовия състав, което означава, че Раймонди може да отпадне.

Еди Рея няма да може да разчита на обичайните контузени - Хернанес, Матусалем, Клозе, Броки, Станкчевчиус и Раду. Наказани са Ледесма, Диас, Биава и Маркети. Вероятно Скалони ще се върне в центъра на отбраната. Козак е единствената възможност на Рея за атака. Кандрева ще изпълнява ролята на плеймейкър.

Домакините вероятно ще контролират мача, докато Лацио ще приеме играта в собствената си половина. „Орлите" ще се опитат да оцелеят през първото полувреме и след почивката да направят нещо, но едва ли Аталанта ще позволи да се случи това.

Прогноза за: Аталанта - Лацио 2:1

 

Удинезе - Дженоа

Два кръга преди края на шампионата се оказва, че Удинезе е единственият реален съперник на Наполи за Шампионска лига. Двата отбора делят третото място с еднакъв брой точки, като фриулци засега отстъпват единствено по голова разлика. Дженоа ще пътува до Удине с надеждата да открадне точка, особено на фона на днешния провал на Лече срещу Фиорентина, а в последния си мач „грифоните" ще приемат намиращия се в криза Палермо.

Добрите новини за Гуидолин са, че в отбора се завърнаха много от контузените играчи и с изключение на Исла, всички са налице. Фабрини ще подкрепя Д Натале в атака. Армеро може би ще започне от пейката, докато Паскуале ще играе на левия фланг от първия съдийски сигнал.

За гостите няма да играят контузените Констант, Каладзе, Бово и Антонели. Де Канио се очаква да използва схема 4-5-1 само с Паласио отпред, а Джилардино на пейката. Морето отново ще играе на левия фланг на защитата.

Де Канио ще се опита да спре Удинезе чрез насищане на халфовата линия и изпращане на дълги топки към Паласио. Въпреки това, фаворит за спечелване на мача са фриулци и гостите нямат шанс срещу своя съперник.

Прогноза за: Удинезе - Дженоа 3:1

 

Болоня - Наполи

Болоня няма нужда от точки, защото си осигури безопасността, но тъй като това ще бъде последния мач на Ди Вайо у дома, съотборниците му могат да направят така, че нападателя да се разпише и да зарадва отново своите фенове. Наполи има всички шансове да се пребори за Шампионска лига след грешките на Удинезе, но „партенопеите" ще трябва да продължат успешната си серия и да спечелят всичките си срещи до края.

За домакините няма да играят контузените Жилет, Пулсети, Касарини, Крхин, Перес и Хименес. Наказани са Коне, Портанова и Рамирес. Вероятно Белфорди ще си партнира с Ди Вайо,а Мудингай и Тайдер ще играят в центъра на полузащитата. Схема на игра 3-4-1-2.

Кампаняро и Донадел са контузени от Наполи, а Фернандес е наказан, което означава, че Бритос ще бъде третия човек в отбраната. Мадзари вероятно ще см,ени схемата от 3-4-3 на 3-5-2, с цел осигуряване на по-голяма сигурност в средата на терена. Лавеци и Пандев са в надпревара да си партнират с Кавани.

Домакините са без някои ключови играчи и вероятно Наполи ще контролира нещата на терена. Гостите ще наложат високо темпо на игра и ако реализират възможностите си, за Болоня ще бъде много трудно да вземе нещо от мача.

Прогноза за: Болоня - Наполи 1:2

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
120