Интер с провал, Лацио и Удинезе се възползват от това


В. Мухарски

Интер с провал, Лацио и Удинезе се възползват от това

Интер падна в Парма, с 1:3 и по този начин нерадзурите изпаднаха от петицата в Серия А. Уесли Снайдер вкара първия гол в мача в 13-та минута, но точно 40 минути по-късно Фернандо Маркес изравни, а веднага след това се разписа и Себастиан Джовинко. Джонатан Биабиани оформи крайното 3:1 за „дуковете“ в 82-та минута.

Удинезе и Лацио заеха последните две места, даващи европейски квоти. Удинезе би като гост Чезена с 1:0, с попадение на Диего Фабрини още в четвъртата минута. "Орлите" от своя страна изкопчиха трудно 1:1 от Сиена. Матиа Дестро откри през първото полувреме за гостите, но Кристиан Ледесма изравни след почивката. Точката все пак стигна, за да може Лацио да събере 55 пункта, колкото има и Интер, но изпревари „нерадзурите“ в класирането.

Интересно бе и във Флоренция, където треньорът на Фиорентина Делио Роси нашамари футболист на резервната скамейка. Адем Ляич вбеси треньора и бе сменен още в 32-ата минута и при излизането си от терена репликира наставника, който веднага го хвана за гушата и почна да го удря. Иначе "виолетовите" стигнаха до равенството 2:2 с Новара. Новара се присъедини към Чезена, като двата отбора вече са изпаднали в Серия Б.

  Сподели
251